Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ντέρμπι Αραδιπιώτικο μετά από οκτώ χρόνια!
Ντέρμπι Αραδιπιώτικο μετά από οκτώ χρόνια!

Ντέρμπι Αραδιπιώτικο μετά από οκτώ χρόνια!

Ντέρμπι Αραδιπιώτικο επιδεικνύει η 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας ανάμεσα σε Ερμή και Ομόνοια Αραδίππου. 

Ένα ματς που έχει αρκετά χρόνια να δούμε επίσημα.

Η τελευταία φορά που αγωνίστηκαν μεταξύ τους οι δύο ομάδες ήταν πριν από οκτώ χρόνια και δύο μήνες στον θεσμό του κυπέλλου στις 23/10/13, με την ομάδα του Ερμή να παίρνει τη νίκη με 5-0, ενώ τότε ήταν και η χρονιά που οι “φτεροπόδαροι” έκαναν την μεγάλη πορεία προς τον τελικό του κύπελλο.

Ενώ η τελευταία φορά που οι δύο ομάδες τα είπαν στον θεσμό του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας ήταν την σεζόν 2012-13, με τον Ερμή στο ένα ματς να παίρνει τη νίκη με 1-0, ενώ το άλλο εξήλθε ισόπαλο 1-1, με την ομάδα του Λούκα Φανιέρου εκείνη την σεζόν να παίρνει την άνοδο στην Α’ Κατηγορία.

Τη δεδομένη στιγμή ο Ερμής βρίσκεται στην 2η θέση με 21 βαθμούς και πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία, ενώ η Ομόνοια Αραδίππου είναι στην 14η θέση με μόλις οκτώ βαθμούς και προέρχεται από συνεχόμενες ήττες.

Φυσικά το ντέρμπι της Αραδίππου αλλάζει την ψυχολογία γενικώς, καθώς και οι δύο ομάδες θέλουν να επικρατήσουν και να πάρουν τη νίκη.

Θεόδωρος Τσιολάκης-LarnakaOnline Sports

Send this to a friend