Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Δημητρίου: «Δεν αφήσαμε περιθώρια αμφισβήτησης της νίκης μας»
Δημητρίου: «Δεν αφήσαμε περιθώρια αμφισβήτησης της νίκης μας»

Δημητρίου: «Δεν αφήσαμε περιθώρια αμφισβήτησης της νίκης μας»

Μιλώντας στην εκπομπή “Στην Κερκίδα” το μεσημέρι της Δευτέρας (29/11), ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του στο χθεσινο ντέρμπι με την ΑΕΛ.

Τα κυριότερα σημεία:

-Το χαρήκαμε με την ψυχή μας, μαζί με τον κόσμο μας. Μας ακολούθησε και έφτιαξε ατμόσφαιρα για τρίτη φορά φέτος στην Λεμεσό.

-Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι αλλά θα πρέπει να αφήσουμε τις χαρές στην άκρη και να αφοσιωθούμε στον επόμενο αντίπαλο. Αυτό είναι το μότο μας.

-Ήταν πάρα πολύ σημαντικό να επιστρέψουμε. Πάντα τα παιχνίδια με την ΑΕΛ στο Τσίρειο έχουν πάρα πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολία. Οι παίκτες είχαν θέληση και πίστη στο πλάνο.

Δεν νομίζω με βάση την εικόνα του αγώνα να αφήσαμε περιθώρια αμφισβήτησης της νίκης μας. Πανάξια νίκη. Περισσότερες ευκαιρίες, ελάχιστες για την αντίπαλο. Το παραδέχθηκε άλλωστε προς τιμήν του και ο Κέρκεζ. Εκτός κι αν κάποιος παρακολουθήσε άλλο παιχνίδι… Σε γενικότερο επίπεδο τώρα καλό θα ήταν όλοι να λειτουργούμε με αντικειμενικοτητα και να μην παρουσιάζουμε τα πράγματα όπως μας βολεύει. Γενικότερα ακούσαμε πολλά και διάφορα σχόλια και ψες και σήμερα…

-Σε γενικότερο επίπεδο, καλό θα είναι να λειτουργούμε όλοι με αντικειμενικότητα και όχι όπως μας βολεύει. Ακούσαμε πολλά και διάφορα σχόλια και ψες και σήμερα.

-Ο Τόμοβιτς θα εκτίσει την ποινή του με την Δόξα.

Send this to a friend