Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Κυκλοφόρησε το παιδικό βιβλίο «Ο γατάκος και το χαμένο αστέρι»
Κυκλοφόρησε το παιδικό βιβλίο «Ο γατάκος και το χαμένο αστέρι»

Κυκλοφόρησε το παιδικό βιβλίο «Ο γατάκος και το χαμένο αστέρι»

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το δεύτερο βιβλίο του Νικόλα Χαραλάμπους με τίτλο «Ο γατάκος και το χαμένο αστέρι» από τις εκδόσεις Υδροπλάνο.

Σ’ ένα κόσμο μακρινό θα γνωρίσουμε την ιστορία του Γατάκου, ο οποίος μαζί με την παρέα του θα βοηθήσει ένα αστέρι, που έπεσε από τον ουρανό κι έχασε τη λάμψη του, να ξαναβρεί τον δρόμο του. Οι ήρωες της ιστορίας θα ζήσουν μια μεγάλη περιπέτεια μέχρι να φτάσουν στο βουνό των αστεριών, το ψηλότερο βουνό στον κόσμο, για να βρουν αστερόσκονη, ώστε το αστέρι να πάρει πίσω τη λάμψη του και να μπορέσει να πετάξει ξανά στον ουρανό. Το ταξίδι τους δε θα είναι εύκολο αλλά μέσα από την περιπέτειά τους θα ανακαλύψουν τη δύναμη που κρύβουν μέσα τους, θα γνωρίσουν το άγνωστο και θα καταλάβουν τι σημαίνει φιλία στη ζωή.

Το παραμύθι μπορεί να διαβαστεί ευχάριστα από μικρούς, αλλά και από μεγάλους που θέλουν να νιώσουν για λίγο παιδιά.

Είναι βασισμένο στη δύναμη της φιλίας και την ανάγκη του κάθε ήρωα να νιώσει έμπιστος και χρήσιμος στην καινούργια περιπέτεια που ξεδιπλώνεται μπροστά του.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:

Ονομάζομαι Νικόλας Χαραλάμπους, είμαι 25 ετών, κατάγομαι από το χωριό Αυγόρου της Ελεύθερης Αμμοχώστου και μένω στην Πάφο τα τελευταία 2 χρόνια.Εχω γράψει το πρώτο μου βιβλίο το 2017 με τίτλο «Ξεβαμμένα Περάσματα του Χρόνου» το οποίο είναι ποιητική συλλογή.Εχω λάβει μέρος σε διάφορους διαγωνισμούς ποίησης και πεζού λόγου.Εχω την δική μου ιστοσελίδα «nikolascharalambous.com» όπου ανεβάζω δικά μου κείμενα και ποιήματα.Συμμετέχω με 3 ποιήματά μου στο συλλογικό βιβλίο με τίτλο «Ελάτε να μιλήσουμε για ποίηση» το οποίο κυκλοφόρησε το 2021 από τις Εκδόσεις Αλάτι. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο μου παραμύθι με τίτλο «Ο γατάκος και το χαμένο αστέρι» από τις Εκδόσεις Υδροπλάνο.

Επικοινωνία με τον συγγραφέα:

Site: www.nikolascharalambous.com

Email: [email protected]

Βιβλίο: www.ydroplanobooks.gr/product/o-gatakos-kai-to-chameno-asteri/

Send this to a friend