Home ΛΑΡΝΑΚΑ Εγκαίνια τριών μικρών ποδοσφαιρικών γηπέδων στο Δημοτικό Σχολείο Λιβαδιών
Εγκαίνια τριών μικρών ποδοσφαιρικών γηπέδων στο Δημοτικό Σχολείο Λιβαδιών

Εγκαίνια τριών μικρών ποδοσφαιρικών γηπέδων στο Δημοτικό Σχολείο Λιβαδιών

Εγκαίνια τριών μικρών ποδοσφαιρικών γηπέδων στο Δημοτικό Σχολείο Λιβαδιών με παρουσία του Υπουργού Παιδείας κ. Πρόδρομου Προδρόμου.

Χαιρετισμός Δημάρχου Λιβαδιών κ. Μάριου Αρμένη

Ο Δήμος Λιβαδιών σε συνεργασία με τον ΚΟΑ και την Σχολική Εφορία Λιβαδιών παραδίδει σήμερα επίσημα στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου και τους δημότες του τρία σύγχρονα μικρά ποδοσφαιρικά γήπεδα κοινωνικού αθλητισμού αποδεικνύοντας έμπρακτα τη μέριμνα που έχει για την ποιότητα ζωής και την υγιή απασχόληση των νέων.

Ο Δήμος μας μέσω του προγράμματος του κοινωνικού αθλητισμού με την κατασκευή των τριών αυτών μικρών γηπέδων με τις σύγχρονες υποδομές, υποδεικνύει τις προσπάθειες που καταβάλλει για την προαγωγή του αθλητισμού και την προώθηση του ως αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας.

Υπογραμμίζεται επίσης ότι τα γήπεδα αυτά έχουν κατασκευαστεί με τις υψηλότερες ποιοτικές, τεχνικές και περιβαλλοντικές προδιαγραφές έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες μικρών και μεγάλων για άσκηση και αναψυχή.

Στα κατασκευή των γηπέδων συνέλαβαν οικονομικά ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού και ο Δήμος μας.

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, εξωτερικοί χώροι, μνημείο και κείμενο που λέει "ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΝΕΞΟΧΟΤΑΤΟ ΚΥΡΙΟ NIKO ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ TON ENTIMO ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΔΡΟΜΟ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ME ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΛΙΒΑΔΙΩΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ MAPIO ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΙΒΑΔΙΩΝ TON ΚΥΡΙΟ ΜΑΡΙΟ ΑΡΜΕΝΗ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΦΟΥΤΣΑΛ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΙΒΑΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΡΓΟΥ: Υ.Π.Π.Α.Ν. K.O.A. ΔΗΜΟΣ ΛΙΒΑΔΙΩΝ"

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα 15 άτομα, άτομα που κάθονται και άτομα που στέκονται

 

Send this to a friend