Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 16χρονος κουβαλούσε το G3 σε τσάντα όταν εντοπίστηκε από άντρες του ΟΠΕ Λάρνακας
16χρονος κουβαλούσε το G3 σε τσάντα όταν εντοπίστηκε από άντρες του ΟΠΕ Λάρνακας

16χρονος κουβαλούσε το G3 σε τσάντα όταν εντοπίστηκε από άντρες του ΟΠΕ Λάρνακας

ΓΡΑΦΕΙ ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Τρία νεαρά πρόσωπα, μεταξύ αυτών κι ένας 16χρονος, που είναι γνωστά στην Αστυνομία για την παράνομη δράση τους, έκλεψαν αυτοκίνητο μέσα στο οποίο υπήρχε ένα στρατιωτικό τυφέκιο G3 και αριθμός πυρομαχικών, περιουσία της Ε.Φ.

Το αυτοκίνητο ανήκει σ’ έφεδρο, από τη Λάρνακα, ο οποίος είχε τοποθετήσει το όπλο και τις σφαίρες εντός του οχήματός του εν’ όψει της άσκησης στην οποία θα λάμβανε μέρος τις προσεχείς μέρες.

Η κλοπή καταγγέλθηκε το περασμένο Σάββατο (20/11), ενώ το αυτοκίνητο με το στρατιωτικό τυφέκιο και τις σφαίρες εντοπίστηκαν χθες από μέλη του ΟΠΕ Λ/κας.

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων συνελήφθησαν και προφυλακίστηκαν με διατάγματα του δικαστηρίου ένας νεαρός, 21 χρόνων και μία 23χρονη και οι δυο από τη Λάρνακα.

Κατά την σύλληψή τους, δύο από τους υπόπτους βρίσκονταν σε δωμάτιο ξενοδοχείου κάνοντας ομαδική χρήση ναρκωτικών…

Σύμφωνα με την καταγγελία του παραπονούμενου, το αυτοκίνητό του κλάπηκε ενώ βρισκόταν σταθμευμένο σε δρόμο. Έπειτα από αξιολόγηση πληροφορίας, άντρες της Αστυνομίας εντόπισαν το κλοπιμαίο αυτοκίνητο σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στη Λάρνακα. Έξω από το όχημα εντοπίστηκε ο 16χρονος, ο οποίος είχε στην κατοχή του μία νάιλον τσάντα, εντός της οποίας βρέθηκε το στρατιωτικό τυφέκιο.

Εντοπίστηκαν, επίσης, τέσσερις κενές γεμιστήρες στρατιωτικού τυφεκίου. Από τις εξετάσεις εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 21χρονου και της 23χρονης. Οι δυο τους εντοπίστηκαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την πολυκατοικία όπου βρέθηκε το κλοπιμαίο αυτοκίνητο. Σ’ έρευνα που ακολούθησε στο δωμάτιο των υπόπτων βρέθηκε μικρή ποσότητα ναρκωτικών και σκεύος λήψης ναρκωτικών ουσιών. Όλα κατασχέθηκαν.

Ληστεία 500 ευρώ

————————-

Στο μεταξύ, ένοπλη ληστεία υπό την απειλή μαχαιριού διαπράχθηκε το απόγευμα της Τρίτης (23/11) σε περίπτερο στη Λάρνακα.

Ο δράστης, πιθανόν αφρικανικής καταγωγής, είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με ιατρική μάσκα, γυαλιά ήλιου και φούτερ μαύρο με κουκούλα.

Απαίτησε από την υπάλληλο τα χρήματα από την ταμειακή μηχανή, αλλά αυτή αντιστάθηκε και προσπάθησε να αποτρέψει την κλοπή, με αποτέλεσμα ο δράστης να την σπρώξει και να καταφέρει ν’ αρπάξει γύρω στα 500-600 ευρώ από το ταμείο.

Στη συνέχεια έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

 

 

 

 

 

 

Send this to a friend