Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Ημερίδα “Up skilling -Προετοιμάσου σωστά για αναζήτηση εργασίας” στη Λάρνακα
Ημερίδα “Up skilling -Προετοιμάσου σωστά για αναζήτηση εργασίας” στη Λάρνακα

Ημερίδα “Up skilling -Προετοιμάσου σωστά για αναζήτηση εργασίας” στη Λάρνακα

-Θα ήθελες να μάθεις πώς θα φτιάξεις ένα σωστά δομημένο βιογραφικό σημείωμα;
-Γνωρίζεις ποιες είναι οι δεξιότητες επικοινωνίας που χρειάζεσαι στην διαδικασία εξεύρεσης εργασίας;
-Τι είναι το προσωπικό brand (εικόνα) και πώς επηρεάζει την επαγγελματική, αλλά και την προσωπική σου ζωή;

O Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου σε συνεργασία με το Europe Direct του Δήμου Λάρνακας, διοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα με τίτλο «Up Skilling – Προετοιμάσου σωστά για την αγορά εργασίας», το Σάββατο – 27 Νοεμβρίου 2021 και η ώρα 09:30-13:30.

Στόχος της ημερίδας είναι να βοηθήσει τους νέους να προετοιμαστούν κατάλληλα, για την αγορά εργασίας ετοιμάζοντας ένα σωστά δομημένο βιογραφικό σημείωμα και παράλληλα αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες επικοινωνίας που χρειάζονται, κατά την διαδικασία εξεύρεσης εργασίας. Επίσης θα κατανοήσουν πώς θα δημιουργήσουν το προσωπικό τους brand (εικόνα), που θα έχει θετικό αντίκτυπο στην επαγγελματική αλλά και στην προσωπική τους ζωή.

Εισηγήτριες του εργαστηρίου θα είναι: η κ. Στάλω Γιουτανή, Σύμβουλος της Υπηρεσίας Καθοδήγησης Καριέρας του ΟΝΕΚ, η Δρ. Ανθή Αυλωνίτη, Λέκτορας στη Σχολή Business & Management του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus και η κ. Έλενα Ανδρέου, SEO Specialist; Branding Strategist; CEO & Founder at Go Digital Globally.

Απαραίτητη δήλωση συμμετοχής μέσω του συνδέσμου ΕΔΩ, μέχρι την Πέμπτη – 25 Νοεμβρίου και η ώρα 12:00. Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Επισημαίνεται ότι θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας εξάπλωσης της πανδημίας Covid-19, όπως έχουν ανακοινωθεί από το Υπουργείο Υγείας. Επίσης απαραίτητη είναι η προσκόμιση αποδεικτικού στοιχείου (SafePass) κατά την είσοδο στο χώρο.

Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 24822580.

Send this to a friend