Home ΛΑΡΝΑΚΑ Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας: Παράταση στην πληρωμή λογαριασμών
Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας: Παράταση στην πληρωμή λογαριασμών

Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας: Παράταση στην πληρωμή λογαριασμών

Παράταση μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου έδωσε το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας (ΣΑΛ), στους λογαριασμούς των αποχετευτικών τελών.

Σε γραπτή ανακοίνωση του ΣΑΛ αναφέρεται ότι έχει εγκριθεί παράταση στην τελευταία ημερομηνία πληρωμής των τελών για το έτος 2021, μέχρι την 31η  Δεκεμβρίου 2021. Οι πληρωμές των τελών μπορούν να γίνονται στο Γραφείο Εξυπηρέτησης του Δημότη Λάρνακας, στην οδό Ανδρέα Μιαούλη αρ.11, 6017 Λάρνακα και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του ΣΑΛ www.lsdb.org.cy ή της ιστοσελίδας της JCC www.jccsmart.com.

Ωστόσο «υπό το πρίσμα των τελευταίων εξελίξεων της επιδημιολογικής εικόνας που επικρατεί στην Κύπρο των μέτρων που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση για την προστασία της δημόσιας υγείας και τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού, το ΣΑΛ προτρέπει το κοινό όπως διευθετεί τις πληρωμές του ηλεκτρονικά στους πιο πάνω συνδέσμους για αποφυγή ταλαιπωρίας και συνωστισμού στα γραφεία».

Σημειώνεται ότι μετά τις 31 Δεκεμβρίου 2021, σε μη εξοφλημένους λογαριασμούς θα επιβάλλεται, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, πρόσθετη επιβάρυνση ύψους 5% επί του οφειλόμενου ποσού αν το ποσό καταβληθεί εντός τεσσάρων μηνών από τη λήξη της τελευταίας ημερομηνίας πληρωμής και 15% αν πληρωθεί μετά την πάροδο των τεσσάρων μηνών από τη λήξη.

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας καλεί το κοινό όπως εξοφλήσει έγκαιρα το λογαριασμό του προς αποφυγή ταλαιπωρίας και πρόσθετης επιβάρυνσης.

 

Send this to a friend