Home ΛΑΡΝΑΚΑ Οδικές εργασίες στη Λάρνακα
Οδικές εργασίες στη Λάρνακα

Οδικές εργασίες στη Λάρνακα

Εργασίες ανάπτυξης δικτύου τηλεπικοινωνιών στον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιάς – Παραλιμνίου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι την περίοδο 22/11/2021 – 30/11/2021, καθημερινά, εκτός της Κυριακής 28/11/2021, μεταξύ των ωρών 08:00 – 15:30 στον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιάς – Παραλιμνίου, θα γίνονται εργασίες ανάπτυξης δικτύου από ιδιωτική εταιρία τηλεπικοινωνιών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά (1,5χλμ. ανά φορά) η ταχεία λωρίδα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς μέχρι και την έξοδο προς Ορμήδεια, με συνολικό μήκος 24χλμ. και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

 Eργασίες κλάδευσης φυτών στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου Αεροδρομίου Λάρνακας – Παραλιμνίου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι την περίοδο 25/11/2021 -10/12/2021, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων, μεταξύ των ωρών 08:30 – 16:00, στον αυτοκινητόδρομο Αεροδρομίου Λάρνακας – Παραλιμνίου θα εκτελούνται εργασίες κλάδευσης φυτών στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου από το Τμήμα Δασών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η εφαπτόμενη λωρίδα κυκλοφορίας της κεντρικής νησίδας και από τις δύο κατευθύνσεις για μήκος 1,5χλμ. περίπου κάθε φορά από τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς μέχρι την έξοδο προς Ξυλοφάγου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

Eργασίες καθαρισμού των κεντρικών νησίδων στις Λεωφόρους Ελευθερίας, Ακροπόλεως, Αυστραλίας, Σπύρου Κυπριανού και Γρίβα Διγενή της Επαρχίας Λάρνακας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι την περίοδο 25/11/2021 – 16/12/2021, μεταξύ των ωρών 08:00 – 13:00, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων, στις Λεωφόρους Ελευθερίας, Ακροπόλεως, Αυστραλίας, Σπύρου Κυπριανού και Γρίβα Διγενή της Επαρχίας Λάρνακας θα εκτελούνται εργασίες καθαρισμού των κεντρικών νησίδων από τον Δήμο Αραδίππου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνουν τμηματικά οι εφαπτόμενες λωρίδες κυκλοφορίας (και από τις δύο κατευθύνσεις) σε μήκος 100μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

Send this to a friend