Home ΛΑΡΝΑΚΑ Νέες αποκαλύψεις για τις τελευταίες στιγμές του Παναγιώτη Στεφανή (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)
Νέες αποκαλύψεις για τις τελευταίες στιγμές του Παναγιώτη Στεφανή (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Νέες αποκαλύψεις για τις τελευταίες στιγμές του Παναγιώτη Στεφανή (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Φως σε άγνωστες πτυχές της υπόθεσης που συγκλόνισε το παγκύπριο στο χωριό Τρούλλοι στο 2019 που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του 16χρονου Παναγιώτη Στεφανή, έριξε η εκπομπή 24 Ώρες.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου Παναγιώτη, Θεοδόσης Στεφανή είπε ότι για 11 χρόνια προσπαθούσαν να αποκτήσουν τον μονάκριβο τους γιο.

“Από το 1992 μέχρι το 2003 προσπαθούσαμε να κάνουμε ένα παιδί, να κάνουμε οικογένεια. Έντεκα χρόνια προσπάθειας για να έρθει ο Παναγιώτης. 8 Ιουλίου 2003, ήταν μια απέραντη χαρά. Μεγάλωνε ο Παναγιώτης, μεγάλωνε και η χαρά μας.”

φημμφ

Ο Παναγιώτης ήθελε να γίνει μάγειρας, ήταν ένα μωρό χαμηλών τόνων. Όταν πήγε στο Γυμνάσιο ο Παναγιώτης άρχισαν τα τηλεφωνήματα, ότι ο Παναγιώτης πείραζε τους μικρότερους, με τον πατέρα του να λέει ότι ο γιος του δεχόταν bullying.

“Τον πείραζαν “είσαι κορούα”, “θέλεις σουτιέν”, “είσαι πασιής”.”

Υποστηρίζει ότι ο γιος του είχε μπει στο “μάτι” των καθηγητών, με αποτέλεσμα αντί να βλέπουν το bullying που δέχεται ο Παναγιώτης, να τον θεωρούν ως το “κακό αγκάθι”.

Όταν πήγε στην Τεχνική Σχολή άρχισε το μαρτύριο για το οποίο ενημερώθηκε μετά το θάνατο του Παναγιώτη ο πατέρας του. Μιλά μάλιστα για καθηγητές που ήταν μπροστά σε περιστατικά αλλά δεν έκαναν κάτι. Περιστατικά υπήρχαν και στο χωριό. Τότε ο Παναγιώτης δεν μιλούσε πια για ό,τι συνέβαινε.

βρβ

Το μοιραίο βράδυ

Εκείνο το βράδυ ο Παναγιώτης κοιμόταν κι ήθελε να ξυπνήσει για να πάει στο πάρτι. Ο πατέρας του, τον προέτρεψε να κοιμηθεί αλλά ήθελε να πάει.

“Άφησα τον στο σπίτι και δεν τον ξαναείδαμε…”

Στη 1:30 τα ξημερώματα ενημερώθηκαν οι γονείς ότι ο Παναγιώτης “ζαλίστηκε”… Πήγαν εκεί, είδαν τον Παναγιώτη στο πάτωμα… “Εχάσαμε τον” είπε στη σύζυγό του με το που είδε τον γιο του ξαπλωμένο στο πάτωμα.

Καθόλου άσχετο με τον τρόπο που το δικαστήριο με τον τρόπο με τον οποίο τοποθετήθηκε στην απόφασή του και το γεγονός ότι το μοιραίο βράδυ στο νεανικό πάρτι γενεθλίων, τη στιγμή που ο Παναγιώτης Στεφανή κειτόταν αναίσθητος στο έδαφος, οι παρευρισκόμενοι τον φωτογράφιζαν και αντάλλαζαν μάλιστα μεταξύ τους τη φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η εκπομπή.

x

Η εν λόγω υπόθεση άνοιξε για τα καλά τη συζήτηση για πρώτη φορά στην Κύπρο, γύρω από την ανάγκη για θέσπιση νομοθεσίας που να ποινικοποιεί το bullying.

Το παράπονο του κύριου Θεοδόση

Ο κύριος Θεοδόσης εκφράζει το παράπονό του για το γεγονός ότι καθηγητές δεν έδρασαν ώστε να προστατέψουν τον Παναγιώτη, με τον ίδιο να λέει ότι σήμερα θα ζούσε και θα υπηρετούσε στο στρατό.

Πηγή: alphanews.live

Send this to a friend