Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Καταλά: «Θέλουμε τον κόσμο, πρέπει να δείξουμε πόσο δυνατοί είμαστε» (βίντεο)
Καταλά: «Θέλουμε τον κόσμο, πρέπει να δείξουμε πόσο δυνατοί είμαστε» (βίντεο)

Καταλά: «Θέλουμε τον κόσμο, πρέπει να δείξουμε πόσο δυνατοί είμαστε» (βίντεο)

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Νταβίντ Καταλά μίλησε στη Διάσκεψη Τύπου για το ντέρμπι της Δευτέρας με το ΑΠΟΕΛ.

Το αρχικό σχόλιο: “Περιμένουμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Προερχόμαστε από ήττα και την διακοπή του πρωταθλήματος. Έχουμε αυτοπεποίθηση και είναι δυνατοί οι ποδοσφαιριστές. Ελπίζουμε να έχουμε υπέροχη ατμόσφαιρα, θέλουμε να έρθει ο κόσμος”.

Για το αν παίζει ρόλο η θετική παράδοση κόντρα στο ΑΠΟΕΛ: “Όχι, σίγουρα όχι. Είναι διαφορετικό παιχνίδι, δεν μπορείς να κάνεις σύγκριση με άλλα παιχνίδια. Διαφορετικοί παίκτες, διαφορετικοί προπονητές”.

Για το αν είναι το φαβορί η ομάδα του: “Παίζουμε στην έδρα μας, αυτό αποτελεί πλεονέκτημα για εμάς. Πρέπει να δείξουμε πόσο δυνατοί είμαστε στην έδρα μας. Για εμένα είναι υπερβολικό να πει κανείς ότι είμαστε φαβορί. Εμείς σκεφτόμαστε το πώς θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη”.

Για το ότι αρκετοί θεωρούν ότι η ΑΕΚ δεν μπορεί να αντέξει στην πίεση: “Δεν έχουμε κάποια πίεση. Εμείς ποτέ δεν έχουμε πει ότι θέλουμε την 1η θέση και το πρωτάθλημα. Για εμάς η πίεση είναι στο παιχνίδι της Δευτέρας. Σεβόμαστε την άποψη του κόσμου και των ΜΜΕ αλλά δεν αποτελεί πίεση για εμάς. Είμαστε ακόμη στον Νοέμβριο”.

Για το ότι το ΑΠΟΕΛ προέρχεται από καλά αποτελέσματα: “Έχει καλή πορεία. Ξέρουμε πόσο επικίνδυνη ομάδα είναι. Έχει απίστευτη ποιότητα μεσοεπιθετικά, θα είναι πολύ δύσκολο αφού επιστρέφουν στην ταυτότητα που είχαν τα τελευταία χρόνια”.

Για το ότι έχει ζήσει αρκετά ντέρμπι ως παίκτης και αν θεωρεί ότι είναι από τα παιχνίδια που κάθε παίκτης πρέπει να δώσει το κάτι παραπάνω: “Πάντα πρέπει να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό, είναι ο μοναδικός τρόπος να βελτιώνεσαι. Είναι πιο υψηλό το κίνητρο αφού παίζουμε με το ΑΠΟΕΛ, ελπίζω να είναι επιπρόσθετο κίνητρο για τους παίκτες η ατμόσφαιρα που θα υπάρχει. Είμαι σίγουρος ότι θα δώσουν πάνω απ’ το 100%. Θα είναι επικεντρωμένοι στον στόχο και θα κάνουν σκληρή δουλειά για να τα καταφέρουν”.

Send this to a friend