Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Εκπληκτικός Ολυμπιακός, ανατροπή και τριάρα στην Ανόρθωση!
Εκπληκτικός Ολυμπιακός, ανατροπή και τριάρα στην Ανόρθωση!

Εκπληκτικός Ολυμπιακός, ανατροπή και τριάρα στην Ανόρθωση!

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Ολυμπιακό μέσα στο ΓΣΠ, ο οποίος επικράτησε με 3-2 της Ανόρθωσης μετά από ανατροπή.

Η Ανόρθωση προηγήθηκε στο 18’ με τον Ουάρντα, ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο 46’ με τον Σαμπίνια και με δύο γκολ του Γκουστάβο στο 74’ και στο 82’ με πέναλτι έφερε τα πάνω κάτω. Στο 90+1 η Ανόρθωση μείωσε σε 3-2 με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, όμως δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς.

Η ομάδα του Κετσπάγια ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, όμως η ισοφάριση που δέχθηκε στο 46’, όπως φάνηκε της στέρησε το παιχνίδι. Από την άλλη ο Ολυμπιακός κατάφερε να ισοφαρίσει σε κομβικό σημείο στις καθυστερήσεις του Α’ μέρους και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερος και πήρε τη νίκη.

Έτσι ο Ολυμπιακός ανέβηκε στους 15 βαθμούς και η Ανόρθωση έμεινε στους 12.

Το φιλμ του αγώνα:

Στο πρώτο μέρος η Ανόρθωση μπήκε καλύτερα και θέλησε να επιβάλει το δικό της ρυθμό.

Η “Κυρία” είχε δοκάρι στο 10΄ μετά το σουτ του Ουάρντα, άγγιξε ο Μολ και η μπάλα σταμάτησε στην κάθετη δοκό.

Από εκεί και πέρα η Ανόρθωση συνέχισε να πιέζει και στο 17′ σκόραρε με κεφαλιά του Ουάρντα, ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ, όμως μετά το onfield review το τέρμα μέτρησε και η ομάδα του Κετσπάγια πήρε προβάδισμα στο σκορ με 1-0.

Μετά το 1-0 η Ανόρθωση έχασε ευκαιρίες και για το 2-0, όμως δεν τα κατάφερε, καθώς οι κεφαλιές των Καλτσά στο 32′ και Λάφερτι στο 34′ έφυγαν έξω.

Έτσι στο 46′ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ολυμπιακός κατάφερε με την κεφαλιά του Σαμπίνια να ισοφαρίσει σε ένα κομβικό σημείο, με το πρωτο μέρος να λήγει στο 1-1.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και η αλλαγή που έκανε ο Πετράκης, βάζοντας μέσα τον Γκουστάβο βοήθησε.

Η Ανόρθωση έχασε και αυτή ευκαιρίες, με αποκορύφωμα την μεγαλύτερη στο 53′ με τον Αραγιούρι να μην μπορεί να νικήσει τον Μολ, ενώ στο 61′ σκόραρε με τον Κατσαράβα, όμως ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Από εκεί και πέρα ανέβηκε και ο Ολυμπιακός και στο 74′ κατάφερε να σκοράρει με τον Γκουστάβο, ο οποίος μέσα στην περιοχή με σουτ έκανε το 2-1 και την ανατροπή.

Στο 82′ ο Θεουλή έδωσε πέναλτι για τον Ολυμπιακό μετά από onfield review για χέρι του Αραγιούρι και ο Γκουστάβο από τα έντεκα βήματα νίκησε τον Λόρια για το 3-1.

Η Ανόρθωση μετά το 3ο γκολ που δέχθηκε ανοίχτηκε περισσότερο και στο 90+1 με ένα πολύ ωραίο σουτ του Λάζαρου εκτός περιοχή μείωσε σε 3-2, όμως δεν κατάφερε να ισοφαρίσει στην συνέχεια και έτσι έχασε το ματς.

Ολυμπιακός (Γ.Πετράκης): Μολ, Σαμπίνια, Μπόβεδα (17′ Σαρφό), Σάλι (56′ Γουίλσον), Μάντζης, Πεχλιβάνης (86′ Κα), Κονφέ, Ντιαγνέ, Νάνι, Κυριάκου, Χαραλάμπους (56′ Γκουστάβο).

Στον πάγκο: Κόβατς, Τσούπιτς, Φώτη, Μουκτάρης, Γκουστάβο, Κα, Γουίλσον, Χριστοδούλου, Σαρφό, Ευτυχίδης, Πηλαβάς, Καραγιάννης.

Ανόρθωση (Τ.Κετσπάγια): Λόρια, Αντωνιάδης, Αρτυματάς, Κορέια, Λάφερτι (52′ Κατσιαράβα), Πόποβιτς (64′ Λάζαρος), Καλτσάς, Αραγιούρι, Χουσμπάουερ (86′ Ντέλετιτς), Ρισβάνης, Ουάρντα.

Στον πάγκο: Τζουρ, Παπαδόπουλος, Ρουσιάς, Λάζαρος, Αβραάμ, Κατσαράβα, Αμπαρτζουμιάν, Κορρέα, Ιωάννου, Ντέλετιτς, Χριστοφή, Χρυσοστόμου.

Κίτρινες: Σάλι, Σαμπίνια / Πόποβιτς, Αρτυματάς, Αραγιούρι

Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Σάββα Γιώργος
4ος Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης
VAR: Νικολάου Γιώργος
AVAR: Γεωργίου Χαράλαμπος
Παρατηρητής: Καπιτανής Κώστας

Δείτε τα στιγμιότυπα :

Send this to a friend