Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Επαναδιορισμός του Αντιπρύτανη Έρευνας και Διεθνών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στο ΔΣ του ΙΚΥΚ
Επαναδιορισμός  του Αντιπρύτανη Έρευνας και Διεθνών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου  στο ΔΣ του ΙΚΥΚ

Επαναδιορισμός του Αντιπρύτανη Έρευνας και Διεθνών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στο ΔΣ του ΙΚΥΚ

Το Υπουργικό Συμβούλιο της Κυπριακής Δημοκρατίας κατά τη συνεδρίαση του στις 15/12/21 αποφάσισε τον επαναδιορισμό του Αντιπρύτανη Έρευνας και Διεθνών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, Καθ. Μάριο Βρυωνίδη ως Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου για την περίοδο από 7.12.2021 μέχρι 6.12.2025.

Ο επαναδιορισμός αυτός έγινε μετά από ομόφωνη υπόδειξη της Συνόδου των Πρυτάνεων των Κυπριακών Πανεπιστημίων σύμφωνα με τις πρόνοιες της σχετικής νομοθεσίας που διέπει τη λειτουργία του ΙΚΥΚ.

Το ΕυρωπαϊκόΠανεπιστήμιο Κύπρου συγχαίρει τον Καθ. Μάριο Βρυωνίδη για τον επαναδιορισμό του και του εύχεται καλή επιτυχία στην εκπλήρωση των καθηκόντων του σε αυτόν τον ιδιαίτερα σημαντικό θεσμό της πολιτείας που στόχο έχει να στηρίζει τη νέα γενιά της χώρας μας που φοιτά στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της Κύπρου αλλά και του εξωτερικού με την παραχώρηση υποτροφιών για όλουςτους κύκλους σπουδών (προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα).

 

Send this to a friend