Home ΕΞΟΔΟΣ Αν αγαπάς τα sandwich τότε αυτό σε ενδιαφέρει
Αν αγαπάς τα sandwich τότε αυτό σε ενδιαφέρει

Αν αγαπάς τα sandwich τότε αυτό σε ενδιαφέρει

Περισσότερο από ποτέ, οι καταναλωτές παγκοσμίως αλλά και στη χώρα μας αγκαλιάζουν τον υγιεινό τρόπο ζωής, αφού θέλουν να βελτιώσουν τη μακροχρόνια τους ευημερία και ποιότητα ζωής.

Ήταν συνεπώς λογικό επακόλουθο όπως η ζήτηση για υγιεινές επιλογές τροφίμων, που να προσφέρονται ωστόσο σε προσιτές τιμές, ν’ αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο δραστηριοποιούνται και τα τοπικά καταστήματα τροφίμων στο δικό μας νησί.

Ένα από αυτά είναι και το Munchados, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό της Λάρνακας πριν από μερικούς μήνες. Στο Muchados θα βρεις εύκολες και γρήγορες επιλογές φαγητού όπως δροσερές σαλάτες και χορταστικά sandwich.

Ότι σερβίρετε στο Munchados , προετοιμάζεται με απόλυτη λεπτομέρεια ώστε να έχετε μία τέλεια γευστική εμπειρία και να είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό σάντουιτς. Όλα τα σάντουιτς μας ετοιμάζονται κατά παραγγελία, με φρέσκα επιλεγμένα υλικά, σε Κουβανέζικο ψωμί που ψήνεται αποκλειστικά για το Munchados.

Το πιο γνωστό σάντουιτς του Munchados, είναι το Cubano που περιέχει Mojo χοιρινό , που μαρινάρεται για περισσότερο από 24 ώρες σ ’ένα μείγμα μπαχαρικών και βοτάνων, και σιγοψήνετε στο φούρνο μέχρι να αποκτήσει το τέλειο χρώμα.

Μέσα στα αγαπημένα σάντουιτς πελατών μας είναι και το The Double BLT, μία δική μας εκδοχή του κλασσικού BLT σάντουιτς, που περιέχει εκτός από μπέικον, μαρούλι και ντομάτα, μία μαρμελάδα από ρούμι και μπέικον, που φτιάχνεται αποκλειστικά από το Munchados.

Στο Munchados, κάθε σάντουιτς είναι και μία γευστική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσει κανείς. Get your munch on!

Zenonos Kitieos 36, Kition Annex, Larnaca 6023, 24 641863

Larnakaonline Έξοδος

Send this to a friend