Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Άντρεα Νικολάου Παναγή: To πάρτυ – έκπληξη για τα 30α γενέθλιά της
Άντρεα Νικολάου Παναγή: To πάρτυ – έκπληξη για τα 30α γενέθλιά της

Άντρεα Νικολάου Παναγή: To πάρτυ – έκπληξη για τα 30α γενέθλιά της

Γενέθλια είχε το περασμένο Σάββατο (13/11) η Άντρεα Νικολάου Παναγή η οποία έκλεισε τα 30 της χρόνια και το γιόρτασε στο σπίτι της με αγαπημένα της πρόσωπα, τα οποία της ετοίμασαν ένα πολύ όμορφο πάρτυ – έκπληξη.

Η Κύπρια χορογράφος με μεγάλη της έκπληξη  μπήκε στο σπίτι της και αντίκρισε γνωστούς και φίλους όπως και τον σύζυγό της να την περιμένουν με μία μεγάλη τούρτα γενεθλίων.

Η ίδια μοιράστηκε αρκετά όμορφα στιγμιότυπα στο instagram από το πάρτυ που της ετοίμασαν ενώ και η τούρτα της ήταν υπέροχη.

Στο πλευρό της ήταν συνεχώς ο σύζυγός της Κωνσταντίνος Παναγή όπως είδαμε σε τρυφερές φωτογραφίες που ανέβασε στο instagram και όλοι μαζί φίλοι, συγγενείς όπως και η κορούλα της γιόρτασαν μαζί της αυτή την σημαντική ημέρα.

“𝟑𝟎 Λοιπόν.. και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη και ευγνώμων. Δίπλα στον άντρα μου, αγκαλιά με την μονάκριβη μου, τυχερή που έχω στο πλάι μου οικογένεια και φίλους! Σας ευχαριστώ για τις όμορφες ευχές και ανταποδίδω σε όλους!” ήταν τα λόγια που συνόδευαν τις φωτογραφίες και το βιντεάκι που ανέβασε.

 

 

 

Send this to a friend