Home ΛΑΡΝΑΚΑ Το ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου τρέχει στον Μαραθώνιο της Λάρνακας
Το ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου τρέχει στον Μαραθώνιο της Λάρνακας

Το ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου τρέχει στον Μαραθώνιο της Λάρνακας

Το ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου τρέχει στον Μαραθώνιο της Λάρνακας για ένα ιερό σκοπό.

Με ανάρτηση του το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος και Βουλευτής Λάρνακας Ανδρέας Αποστόλου αναφέρει:

Τρέχουμε για το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου / Christina Apostolou Foundation #ΓιαΤαΠαιδιάΜας στον Μαραθώνιο της Λάρνακας!

Όσοι φίλοι ενδιαφέρονται να στηρίξουν το Ίδρυμα μας να επικοινωνήσουν μαζί μου.

Φέτος τρέχουμε στον Radisson Blu Larnaka International Marathon για το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου. Άτομα, εταιρείες ή οργανωμένα σύνολα μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Πως μπορείτε να στηρίξετε το Ίδρυμα μας :

1) Μπορείτε να τρέξετε ατομικά ή να δημιουργήσετε μια ομάδα και να τρέξετε για το Ίδρυμα μας κάνοντας την δική σας εισφορά και καλώντας τους φίλους σας να συνεισφέρουν στο Ίδρυμα μας.

2) Μπορείτε να στηρίξετε την ομάδα : Christina A. Apostolou Foundation Team που θα τρέξει στον Μαραθώνιο κάνοντας την εισφορά σας εδώ : https://bit.ly/team-christina-apostolou-foundation

Ευχαριστούμε τους διοργανωτές του Μαραθωνίου που επέλεξαν το Ίδρυμα μας μεταξύ των φιλανθρωπικών ιδρυμάτων που θα στηριχθούν στην φετινή διοργάνωση.

Μπορεί να είναι εικόνα υποδήματα και κείμενο που λέει

Το ΙΔΡΥΜΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Α. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ είναι ένα φιλανθρωπικό Ίδρυμα με πέραν των 2400 εγγεγραμμένων μελών που στόχο έχει την οικονομική βοήθεια παιδιών και νέων με χρόνιες παθήσεις και την οικονομική στήριξη τους στην προσπάθειά τους να προσφέρουν στον εαυτό τους ένα καλύτερο μέλλον καθώς επίσης και άλλες αγαθοεργίες.

Το Ίδρυμα είναι στην μνήμη της Χριστίνας Α. Αποστόλου που απεβίωσε, σε ηλικία 44 χρόνων, την 01/01/2006 μετά από μια μακρόχρονη και άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Send this to a friend