Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Καζαμίας: «Πέρσι η Σαλαμίνα άλλαξε τέσσερις προπονητές – Το αποτέλεσμα ποιο ήταν;»
Καζαμίας: «Πέρσι η Σαλαμίνα άλλαξε τέσσερις προπονητές – Το αποτέλεσμα ποιο ήταν;»

Καζαμίας: «Πέρσι η Σαλαμίνα άλλαξε τέσσερις προπονητές – Το αποτέλεσμα ποιο ήταν;»

Δηλώσεις στον Super Sport παραχώρησε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας. Μεγάλος ο προβληματισμός που υπάρχει για την πορεία της ομάδας με τις εξελίξεις να αγγίζουν ακόμη και τον προπονητή.

Αναυτικά:

Τέθηκε θέμα προπονητή;
«Ο προβληματισμός αγγίζει όλους μας. Από συμβούλιο, προπονητές, ποδοσφαιριστές. Δεν γίνεται να τα κάνουμε όλα καλά και να είμαστε στους 11 βαθμούς. Δοκιμάσαμε την συνταγή και με τις αλλαγές προπονητών. Πέρσι το κάναμε. Πέρσι η Σαλαμίνα άλλαξε τέσσερις προπονητές. Το αποτέλεσμα ποιο ήταν; Το διοικητικό συμβούλιο οφείλει να παίρνει τις αποφάσεις μακριά από συναισθηματισμούς. Ο κόσμος δικαιούται να πει την άποψη του και αυτό που νιώθει. Το συμβούλιο όμως πρέπει να παίρνει τις αποφάσεις με αυτά που βλέπει και χωρίς συναισθηματισμούς. Πρέπει να τα ζυγίζουμε και χαίρομαι να πω ότι οι τελευταίες αποφάσεις του ΔΣ είναι ομόφωνες και είναι πολύ σημαντικό. Σημαίνει ότι υπάρχει ομοβροντία και κοινή πεποίθηση και γραμμή. Ο διάλογος με τον κόσμο είναι ανοικτός, κάθε άποψη είναι σεβαστή.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που επέστρεψε στο γήπεδο και στηρίζει την ομάδα. Οφείλουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο διότι παρόλες τις δυσκολίες είναι εκεί και στηρίζουν την ομάδα και δεν έχουν δημιουργήσει ποτέ προβλήματα. Και αυτό εκτιμάται απ’ όλους.

Θέλουμε να εκφράσουμε και τις θερμές μας ευχαριστίες στον κόσμο και ιδιαίτερο στο οργανωμένο σύνολο των οπαδών μας που ακολουθούν την ομάδα σε όλους τους αγώνες. Ειδικά ο οργανωμένοι ακόμα και όταν χάναμε 2-0 από την Καρμιώτισσα ήταν εκεί και έδιναν ζωντάνια και παλμό και το έχουν ξανακάνει σε όλους τους αγώνες, με καλά και κακά αποτελέσματα.

Πρέπει να μείνουμε μακριά από πανικό για να βοηθήσουμε την ομάδα να ανακάμψει και να ορθοποδήσει. Δεν ικανοποιεί κανένα μας που είμαστε στην μέση της βαθμολογίας και χάσαμε περισσότερους βαθμούς απ’ όσους κερδίσαμε.

Έπρεπε να είχαμε ήδη προσαρμοστεί στην κατηγορία. Δεν το κάναμε και πρέπει να το κάνουμε.

Η μόνη απουσία με την Ολυμπιάς σίγουρη θα είναι ο Γκολομπάρτ που συμπλήρωσε κάρτες».

Send this to a friend