Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Δημητρίου: «Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες»
Δημητρίου: «Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες»

Δημητρίου: «Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και στον Χρίστο Παπακώστα.

Αρχικά: «Δεν θα δώσουμε κάποιο φιλικό κατά τη διάρκεια της διακοπής».

Για τους Τούμπα και Μάμα που πήραν κλήση στην Εθνική: «Με το σπαθί του πήρε κλήση ο Τούμπας. Πέρσι είχε καλές εμφανίσεις, περίμενε υπομονετικά μέχρι να του δοθεί η ευκαιρία, την αξιοποίησε και δικαίως κλήθηκε στην Εθνική μαζί με τον Μάμα. Είναι τιμητικό και για εμάς γιατί και οι δύο προέρχονται από τις ακαδημίες μας».

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Στο ίδιο μοτίβο κινούνται όλοι στην ομάδα, δεν είμαστε από αυτούς που ψάχνουμε δικαιολογίες. Μπορούμε να αποφύγουμε την ήττα, ήταν κλειστό παιχνίδι με μετρημένες φάσεις. Όταν αντιδράσαμε είχαμε μεγάλη ευκαιρία. Ήταν ένα παράξενο παιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι υστερήσαμε, και δώσαμε τα συγχαρητήρια στον Άρη. Χρειαζόμαστε ηρεμία. Με το αρνητικό αποτέλεσμα μπορείς να βγεις πιο δυνατός, αυτό το έδειξε και ο προπονητής».

Για τα αγωνιστικά: «Για τα αγωνιστικά είναι πρόωρο να θεωρήσουμε κάτι δεδομένο για το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ. Ουσιαστικά θα περιμένουμε τα παιδιά που απουσίαζαν στο προηγούμενο παιχνίδι. Θα στερηθούμε τον Γκουστάβο που είχε εξαιρετική παρουσία, όμως δε ψάχνουμε δικαιολογίες.

Send this to a friend