Home ΕΞΟΔΟΣ Φάε όσο sushi αντέχεις στις all you can eat sushi Τρίτες του Umami Sushi and Pan Asian
Φάε όσο sushi αντέχεις στις all you can eat sushi Τρίτες του Umami Sushi and Pan Asian

Φάε όσο sushi αντέχεις στις all you can eat sushi Τρίτες του Umami Sushi and Pan Asian

Το sushi είναι ο ιαπωνικός τρόπος για την παρασκευή του ψαριού. Ωμό, βρασμένο ή μαριναρισμένο, είναι τυλιγμένο με ρύζι ειδικής ποικιλίας που έχει αρωματιστεί με ξίδι και έχει μια ελαφρώς γλυκιά γεύση. Συνοδεύεται με λεπτές φέτες ginger τουρσί, το wasabi που είναι καυτερό πολτοποιημένο ραπανάκι και τη soy sauce από φασόλι σόγιας με αλμυρή γεύση.

Ένα ξεχωριστό sushi bar με έδρα το Κίτι, το “UMAMI”, που ειδικεύεται στην αυθεντική ασιατική κουζίνα, φημίζεται για την υψηλή ποιότητα με προσιτές και ελκυστικές τιμές.

Σε ένα χώρο ζεστό και απλό, οι σεφ ξετυλίγουν καταπληκτικές γεύσεις χρησιμοποιώντας ολόφρεσκα υλικά με μεράκι. Η εκτέλεση του σούσι γίνεται μπροστά στον πελάτη, με τη φιλοσοφία “make your own platter”, δίνοντάς του τη δυνατότηα να επιλέξεις τα maki rolls της προτίμησής του.

Τώρα στο Umami Sushi and Pan Asian σε περιμένει λαχταριστό ασιατικό μπουφέ σε Λευκωσία, Λεμεσό και Κίτι. Εκεί θα βρεις μια μεγάλη και πεντανόστιμη ποικιλία από σούσι και λοιπά ασιατικά φαγητά, πάντα φτιαγμένα με τη μοναδική προσέγγιση και μαεστρία του “Umami”.

Larnakaonline Έξοδος

 

Send this to a friend