Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Άναρχο ματς που μπορεί να αποτελέσει μάθημα
Άναρχο ματς που μπορεί να αποτελέσει μάθημα

Άναρχο ματς που μπορεί να αποτελέσει μάθημα

Με πίκρα και έντονη απογοήτευση έφυγε από το Τσίρειο η ΑΕΚ μετά και την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα από τον Άρη. Η ομάδα της Λάρνακας προσπάθησε να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα στο δεύτερο μέρος αλλά δεν μπόρεσε να πάρει έστω τον ένα βαθμό.   

Η στεναχώρια του Καταλά και των παικτών του είναι μεγάλη για το αποτέλεσμα αυτό, όμως η προσπάθεια συνεχίζεται. Σίγουρα μπορούσε η ΑΕΚ και να παίξει καλύτερα και να πάρει κάτι από το ματς. Ακόμη και μέχρι το 30΄ που ήταν με 11 παίκτες στο γήπεδο δεν μπόρεσε όμως να απειλήσει. Ο Άρης ήταν καλά διαβασμένος και δημιούργησε προβλήματα στην ΑΕΚ.

Η αποβολή του Γκουστάβο επηρέασε την ΑΕΚ η οποία λίγο αργότερα δέχθηκε και το γκολ από τον Κβάσιουκ. Στο δεύτερο μέρος προσπάθησε να πιέσει, ανέβασε την απόδοση της, θεωρώ ότι και οι αλλαγές του Καταλά βελτίωσαν κάπως την ομάδα, ήρθε η άτυχη στιγμή με το δοκάρι του Εσπινόσα που θα μπορούσε να αλλάξει για τα καλά τα δεδομένα του ματς και ακολούθως οι δυο αποβολές του Άρη.

Αποβολές οι οποίες θα περίμενε κανείς ότι η ΑΕΚ θα εκμεταλλευόταν το αριθμητικό πλεονέκτημα αλλά παρά την κατοχή μπάλας δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά. Η πρώτη ήττα ήρθε σε ένα παιχνίδι που ήταν άναρχο και το οποίο μπορεί να της δώσει μαθήματα. Πλέον η προσοχή στρέφεται στο ντέρμπι που ακολουθεί με το ΑΠΟΕΛ.

Ένα ντέρμπι στο οποίο η ΑΕΚ δεν θα έχει σίγουρα τον Γκουστάβο που έχει αποβληθεί και είναι μεγάλο το κενό του. Είναι νωρίς να μιλάμε για αντικαταστάτες. Υπάρχει και η διακοπή του πρωταθλήματος που δίνει τη δυνατότητα να ηρεμήσει η ομάδα, να δει τα λάθη της και να δουλέψει για να βελτιώσει τις αδυναμίες της.

Πάνος Λάρκος – Larnakaonline Sports

Send this to a friend