Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Αλλάζει και πάλι ο καιρός – Καλοκαιρία ξανά
Αλλάζει και πάλι ο καιρός – Καλοκαιρία ξανά

Αλλάζει και πάλι ο καιρός – Καλοκαιρία ξανά

Αλλάζει και πάλι ο καιρός και από το βροχερό σκηνικό του καλοκαιριού, επιστρέφουμε στην καλοκαιρία, καθώς ασθενής ψηλή πίεση και θερμή αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού, οι βροχές μας «αποχαιρετούν» για τις επόμενες μέρες.

Κύριο χαρακτηριστικό των επόμενων ημερών η άνοδος της θερμοκρασίας.

Αναλυτικά η πρόγνωση

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που αρχικά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Παρασκευή και στην συνέχεια μη αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Send this to a friend