Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Βγήκε σεργιάνι με G3 και σφαίρες… 21χρονος στη Λάρνακα
Βγήκε σεργιάνι με G3 και σφαίρες… 21χρονος στη Λάρνακα

Βγήκε σεργιάνι με G3 και σφαίρες… 21χρονος στη Λάρνακα

ΓΡΑΦΕΙ ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Εγκληματική ενέργεια εκτιμούν οι ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας ότι απέτρεψαν με τη σύλληψη, το βράδυ της Τρίτης (26/10), 21χρονου, από τη Λάρνακα, ο οποίος μετέφερε στο αυτοκίνητό του κλοπιμαίο στρατιωτικό τυφέκιο G3 και αριθμό σφαιρών. Έπειτα από αξιολόγηση πληροφορίας, μέλη της αστυνομίας ανέκοψαν το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο νεαρός φοιτητής.

Ακολούθησε έρευνα στο όχημα και σ’ αυτό εντοπίστηκε το G3 και αριθμός σφαιρών. Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι το στρατιωτικό τυφέκιο είχε κλαπεί από σπίτι εφέδρου στη Λευκωσία το 2017…

Το όπλο και οι σφαίρες κατασχέθηκαν και στάλθηκαν για τις απαραίτητες επιστημονικές εξετάσεις. Ο 21χρονος, ο οποίος δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν την Αστυνομία, οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο διέταξε την οκταήμερη προσωποκράτησή του.

Εναντίον του διερευνώνται αδικήματα συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και πυρομαχικών.

Ο νεαρός ύποπτος δεν έχει δώσει ακόμα επαρκείς εξηγήσεις στους ανακριτές της υπόθεσης όσον αφορά την ύπαρξη του στρατιωτικού τυφεκίου και των σφαιρών στο αυτοκίνητό του. Η Αστυνομία εκτιμά ότι επρόκειτο να παραδώσει σε άλλα άτομα το όπλο, το οποίο προοριζόταν για κάποια εγκληματική ενέργεια.

 

Send this to a friend