Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Η συμμετοχή στην Παγκύπρια Εκστρατεία Καθαρισμού στην Αθηένου
Η συμμετοχή στην Παγκύπρια Εκστρατεία Καθαρισμού στην Αθηένου

Η συμμετοχή στην Παγκύπρια Εκστρατεία Καθαρισμού στην Αθηένου

Ο Δήμος Αθηένου ανακοινώνει ότι θα συμμετάσχει και φέτος στην Παγκύπρια Εκστρατεία Καθαρισμού «Let’s Do It! Cyprus 2021!», με στόχο την εκστρατεία καθαρισμού της περιοχής του Δήμου, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021, από τις 9.00π.μ.

Το Let’s Do It Cyprus! είναι μέρος της καμπάνιας Let’s Do It World!, μιας παγκόσμιας εκστρατείας καθαρισμού και πραγματοποιείται από το Περιβαλλοντικό και Κοινωνικό Εθελοντικό Δίκτυο Together Cyprus, με υποστηρικτές το Γραφείο Επιτρόπου Εθελοντισμού & ΜΚΟ και το Γραφείο Επιτρόπου Περιβάλλοντος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο Δήμος Αθηένου συμμετέχει κάθε χρόνο ενεργά, με την κινητοποίηση οργανωμένων και μη εθελοντών, μαθητών, προσκόπων, ομίλων, συλλόγων και ενεργών και ευαισθητοποιημένων πολιτών και αναμένεται να αποδειχθεί για άλλη μια φορά η εθελοντική συμμετοχή πολιτών στα κοινά και στα περιβαλλοντικά θέματα της Αθηένου. Κάθε συμμετέχουσα ομάδα θα εφοδιασθεί με σακούλια, νερά και άλλα απαραίτητα από τον Δήμο και θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για καθαρισμό των κύριων και άλλων οδών και δημόσιων χώρων μέσα στην Αθηένου.

Η Αθηένου διαχρονικά διακρίνεται για την εθελοντική της δράση σε διάφορους τομείς, από την οποία προήλθε και η πανευρωπαϊκή της διάκριση στο πρόγραμμα URBACT ως «Πόλη Καλής Πρακτικής για τον Εθελοντισμό της». Ο εθελοντισμός στην Αθηένου είναι κάτι διαχρονικό και θα αποδειχθεί και το Σάββατο 30 Οκτωβρίου.

Στην εκστρατεία καθαρισμού στην Αθηένου θα τηρηθούν όλα τα αναγκαία μέτρα και οδηγίες για προστασία και περιορισμό της διασποράς του Κορωνοϊού.

Ας αγκαλιάσουμε και φέτος την εκστρατεία «Let’ s Do It Cyprus», για μια Αθηένου πιο καθαρή και πιο όμορφη!

Send this to a friend