Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο στη Λάρνακα θα εκδώσει την τελική του απόφαση, κατά πόσο ο τέως Κιτίου είναι ένοχος ή αθώος στην κατηγορία του βιασμού, για την οποία  κατηγορείται.

Ο τέως Κιτίου είχε αρνηθεί ενοχή  στην κατηγορία και η δίκη διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών για προστασία της ταυτότητας της παραπονούμενης, η οποία κατήγγειλε πρώην ανώτερο κληρικό για βιασμό τον Απρίλιο του 2021, αδικήματα που διαπράχθηκαν πριν από δέκα χρόνια.

Στη δίκη κατέθεσαν συνολικά εφτά μάρτυρες κατηγορίας και τρεις μάρτυρες υπεράσπισης. Η ετυμηγορία του Κακουργιοδικείου αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

 

Αύριο Σάββατο στις 8:30 το βράδυ αλλά και την Κυριακή στις 6:30 το απόγευμα στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Σκάλα, το Θέατρο ΣΚΑΛΑ – Κύρια Σκηνή, παρουσιάζει το έργο «Ο χειμώνας κάτω από το τραπέζι» του Πολάν Τοπόρ. Την σκηνοθεσία έχει ο Ανδρέας Μελέκης.

 

Και τέλος την Κυριακή ο Σύλλογος Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας διοργανώνει ακόμα μία ξεχωριστή εκδήλωση κουλτούρας και γεύσεων με τίτλο «ΚΕΡΝΑΜΕ ΥΓΙΕΙΝΑ!» στα πλαίσια της σειράς εκδηλώσεων με τίτλο «ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ» που διοργανώνονται κάθε Κυριακή με σκοπό την προώθηση της κυπριακής οινογαστρονομίας και των τοπικών προϊόντων.

Παρουσιάζοντας νέα σειρά προτάσεων φαγητού, καφέ και γλυκού για τους επισκέπτες η οποία θα ικανοποιήσει μικρούς και μεγάλους, αυτή την Κυριακή από τις  10.00 το πρωί μέχρι και τις 3.00 το μεσημέρι, θα προσφέρονται επιλογές street food όπως παραδοσιακές κούπες, χαλλουμωτές, πισίες με το μέλι και αμύγδαλα, τρεμυθόπιττες αλλά και vegan επιλογές όπως τυρόπιτες με τυρί αμυγδάλου, ωμοφαγικά γλυκά και γλυκά χωρίς γλουτένη.

 

 

Send this to a friend