Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Μια ξεχωριστή εκδήλωση κουλτούρας και γεύσεων με τίτλο “Κερνάμε Υγιεινά” από το Σύλλογο Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας
Μια ξεχωριστή εκδήλωση κουλτούρας και γεύσεων με τίτλο “Κερνάμε Υγιεινά” από το Σύλλογο Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας

Μια ξεχωριστή εκδήλωση κουλτούρας και γεύσεων με τίτλο “Κερνάμε Υγιεινά” από το Σύλλογο Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας

Την ερχόμενη Κυριακή 24/10/21, ο Σύλλογος Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας θα διοργανώσει ακόμα μία ξεχωριστή εκδήλωση κουλτούρας και γεύσεων με τίτλο «ΚΕΡΝΑΜΕ ΥΓΙΕΙΝΑ!» στα πλαίσια της σειράς εκδηλώσεων με τίτλο «ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ» που διοργανώνονται κάθε Κυριακή με σκοπό την προώθηση της κυπριακής οινογαστρονομίας και των τοπικών προϊόντων.

Παρουσιάζοντας νέα σειρά προτάσεων φαγητού, καφέ και γλυκού για τους επισκέπτες η οποία θα ικανοποιήσει μικρούς και μεγάλους, αυτή την Κυριακή από τις  10:00 π.μ μέχρι και τις 3:00 μ.μ θα προσφέρονται επιλογές street food όπως παραδοσιακές κούπες, χαλλουμωτές, τραγανές πισίες με το μέλι και αμύγδαλα, σιηννόπιττες, τρεμυθόπιττες αλλά και vegan επιλογές όπως τυρόπιτες με τυρί αμυγδάλου, ωμοφαγικά γλυκά και γλυκά χωρίς γλουτένη.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η κα. Άννα Κοσμά, Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας «Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 από τις 10.00 π.μ. – 3.00 μ.μ. προγραμματίζεται η όγδοη σε σειρά εκδήλωση, με θέμα «ΚΕΡΝΑΜΕ ΥΓΙΕΙΝΑ», όπου θα κερνάμε στους επισκέπτες μας Ζεστή Κολοκυθόσουπα από φετινές κυπριακές κόκκινες κολοκύθες! Θα πραγματοποιηθούν επίσης τρία εργαστήρια μαγειρικής και θα μάθουμε πως μπορούμε να φτιάξουμε υγιεινά και πεντανόστιμα σνακ για μικρούς και μεγάλους.

Στις 10:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί το Εργαστήρι 1: Μάθετε πως να  φτιάχνετε σοκολατούχο γάλα χωρίς ζάχαρη! Φτιάχνουμε ένα υπέροχο ρόφημα με τα φουντούκια, προσθέτουμε κακάο και γλυκαίνουμε το ρόφημα μας με φοινίκια!

Στις 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί  το Εργαστήρι 2: Γκρανόλα για πρωινό ή για σνακ όλες τις ώρες! Φτιάχνουμε γκρανόλα χωρίς ζάχαρη και γλουτένη! Ένα απολαυστικό σνακ για όλες τις ώρες με τους αγαπημένους μας ξηρούς καρπούς!

 

Στις 12:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί το Εργαστήρι 3: Υγιεινές σοκολατένιες μπάλες για ενέργεια! Αποφεύγουμε τις σπατάλες, γι’ αυτό και παίρνουμε τα υπολείμματα από το γάλα φουντουκιού που φτιάξαμε στο πρώτο εργαστήρι και τα μεταμορφώνουμε σε μπάλες (τρούφες) όλο γλύκα και ενέργεια, χωρίς ψήσιμο, χωρίς ζάχαρη και χωρίς γλουτένη!   Για όλα τα εργαστήρια θα δοθούν στο κοινό οι συνταγές! »

Η σειρά εκδηλώσεων θα συνεχιστεί με διαφορετικό θέμα κάθε επόμενη Κυριακή στον Σύλλογο Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας στον Άγιο Θεόδωρο μέχρι το τέλος Νοεμβρίου 2021, με χορηγό το Υφυπουργείο Τουρισμού, στα πλαίσια του Σχεδίου Επιχορήγησης Εκδηλώσεων που αφορούν σε Οινογαστρονομία και Τοπικά Προϊόντα που διοργανώνονται στην Κύπρο μέσω του Προγράμματος Ενίσχυσης Ήσσονος Σημασίας (de minimis).

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το 99 151358.

Send this to a friend