Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Απειλεί να “κάψει” κι άλλους πολιτικούς με νέα ροζ βίντεο ο αρχιβαρώνος Πέκερ
Απειλεί να “κάψει” κι άλλους πολιτικούς με νέα ροζ βίντεο ο αρχιβαρώνος Πέκερ

Απειλεί να “κάψει” κι άλλους πολιτικούς με νέα ροζ βίντεο ο αρχιβαρώνος Πέκερ

Να «κάψει» και άλλα πολιτικά πρόσωπα στα κατεχόμενα, απειλεί ο καταζητούμενος αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πέκερ, με τελευταία του ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα.

Η δημοσιοποίηση ροζ βίντεο, με πρωταγωνιστή τον απερχόμενο «πρωθυπουργό» του ψευδοκράτους Ερσάν Σανέρ, οδήγησε σε πολιτική κρίση, την ίδια ώρα που στα κατεχόμενα επικρατεί αγωνία εάν ο Πέκερ διαρρεύσει και άλλα καυτά βίντεο, με ιδιαίτερες ιδιωτικές στιγμές πολιτικών. Ο χαρακτηρισμένος -στην Τουρκία- ως «ηγέτης του οργανωμένου εγκλήματος», απείλησε ευθέως Τ/κ πολιτικούς ότι έχει στα χέρια του «αρχεία» που είναι ικανά να τους καταστρέψουν. Έγραψε σ΄ έντονο και απειλητικό ύφος:

«Τουρκοκύπριοι πολιτικοί που υποστηρίξατε τη συνωμοσία εναντίον μου στην Τουρκία συμμαχώντας μ΄ εμπόρους ναρκωτικών και παράνομους οργανισμούς στοιχημάτων, είστε όλοι καμένοι. Το αρχείο πέρασε στα χέρια μου. Πρέπει να ανησυχείτε. Θα σας αποκαλύψω, Όποιοι έχετε αίσθημα ντροπής θα πρέπει να παραιτηθείτε και να φύγετε»

λλλλ

Ο Πέκερ άφησε να εννοηθεί πως διαθέτει ροζ αρχεία με πολιτικούς στη διάρκεια ερωτικών περιπτύξεων σε πολυτελή ξενοδοχεία των κατεχομένων. Μάλιστα προειδοποίησε πως τα επίμαχα βίντεο θ’ αναρτηθούν σε σελίδα με την ονομασία «Crazy Sergeant» όπου θα διακρίνονται καθαρά οι «πρωταγωνιστές» και τα όσα κάνουν.

λλλλ

Όπως αναφέρουν τουρκικά Μέσα, ο Πέκερ φέρεται να έχει στην κατοχή του είτε αυτούσιο το περιβόητο αρχείο του -λεγόμενου και «βασιλιά» του τζόγου στα κατεχόμενα- Χαλίλ Φαλιάλι, είτε αντίγραφό του. Ο Φιλιάλι, ιδιοκτήτης ξενοδοχείου-καζίνου, αν και παρουσιάζεται ως φιλάνθρωπος επιχειρηματίας στα κατεχόμενα, έχει προφυλακιστεί με βαριές κατηγορίες για εκβιασμό, ξυλοδαρμό, απαγωγή κ.α.

Το τελευταίο διάστημα ο Πέκερ, που έχει αυτοεξοριστεί κυνηγημένος στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με συνεχή βίντεο στο Youtube εκτοξεύει βαριές κατηγορίες εναντίον πολιτικών του κόμματος του Ερντογάν, κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων μεταξύ άλλων, για συνέργεια σε φόνους και βιασμούς, εμπλοκή σε εμπόριο ναρκωτικών, κατάχρηση εξουσίας και πολλά άλλα, τα οποία έχουν απασχολήσει πρωτοσέλιδα του τουρκικού Τύπου.

Ο δημοσιογράφος Ερκ Ατζαρέρ ήταν ο πρώτος που αποκάλυψε στα κατεχόμενα την ύπαρξη του ροζ βίντεο, που οδήγησε σε παραίτηση τον πρωθυπουργό του ψευδοκράτους και στενό συνεργάτη του Ερσίν Τατάρ. Μ’ αναρτήσεις του στα κοινωνικά δίκτυα ο Ατζαρέρ αποκάλυψε πως είδε τα πλάνα από το επίμαχο βίντεο, κάνοντας λόγο για άσχημα γεγονότα που διαδραματίζονται και αφορούν πολιτικά πρόσωπα στα κατεχόμενα, αλλά δεν έρχονται ποτέ στο φως της δημοσιότητας.

Τα ΜΜΕ στην Τουρκία και στα κατεχόμενα διερωτώνται πλέον ποιο θα είναι το επόμενο πολιτικό πρόσωπο, που θα «κάψει» ο καταζητούμενος, που φαίνεται πως έχει «απασφαλίσει».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Send this to a friend