Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Αμφότερες με ποιότητα στο μεσοεπιθετικό τομέα
Αμφότερες με ποιότητα στο μεσοεπιθετικό τομέα

Αμφότερες με ποιότητα στο μεσοεπιθετικό τομέα

*Στο στάδιο «Ολίμπικο»της Ρώμης η Λάτσιο υποδέχεται τη Μαρσέιγ σε παιχνίδι στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του ΓιουρόπαΛιγκ.

1882: Lazio Rome – Olympique Marseille 19:45 («StadioOlimpico»)

Λάτσιο: Από την εντός έδρας νίκη 3-1 επί της Ίντερ προέρχεται η Λάτσιο, σ’ ένα ιδιαίτερο παιχνίδι λόγω της επιστροφής του ΣιμόνεΙντζάγκι ως αντίπαλος. Μόλις στο 12′ ο Πέρισιτς από το σημείο του πέναλτι άνοιξε το σκορ για τους νερατζούρι για να πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με το υπέρ τους προβάδισμα. Στην επανάληψη (65′) με τον ίδιο τρόπο ο Ιμόμπιλε έφερε το ματς στα ίσα για τη Λάτσιο, με τον Άντερσον στο 81′ να γυρίζει το παιχνίδι, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς. Στο ΓιουρόπαΛιγκ μέχρι στιγμής η Λάτσιο μετράει μία νίκη (2-0 εντός της Λοκομοτίβ) και μία ήττα (1-0 εκτός από τη Γαλατάσαραϊ), οι οποίες την βρίσκουν στη δεύτερη θέση του ομίλου και στο -1 από τους Τούρκους.

Αγωνιστικά νέα: Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα πάει στον αγώνα με τη Μαρσέιγ η Λάτσιο, αφού επιστρέφει και ο Ατσέρμπι (στόπερ).

Πιθανή ενδεκάδα:Στρακόσα, Λατζάρι, Λουίζ Φελίπε, Ατσέρμπι, Ράντου, Μπάσιτς, Κατάλντι, Λουίς Αλμπέρτο, Φελίπε Άντερσον, Ιμόμπιλε, Τζακάνι.

Μαρσέιγ: Απ’ ότι φάνηκε η διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων έκανε μόνο καλό στη Μαρσέιγ, αφού κατάφερε να σπάσει ένα αρνητικό σερί (0-2-2) τεσσάρων αγώνων σε Γαλλία και Ευρώπη. Με την επανέναρξη λοιπόν των αγωνιστικών της υποχρεώσεων, η Μαρσέιγ παρουσίασε καλή εμφάνιση, καταφέρνοντας να επικρατήσει με 4-1 εντός της Λοριάν και να ανέβει στη τρίτη θέση της Ligue 1, έχοντας και παιχνίδι λιγότερο. Μπορεί να δυσκολεύτηκε στο πρώτο μέρος πηγαίνοντας στα αποδυτήρια ισόπαλη 1-1, ωστόσο στην επανάληψη τα πράγματα ήταν διαφορετικά και πετυχαίνοντας ακόμη τρία γκολ καθάρισε την υπόθεση νίκη. Στο ΓιουρόπαΛιγκ μετά από δύο αγωνιστικές έχει φέρει ισάριθμες ισοπαλίες, που την βρίσκουν στη τρίτη θέση του ομίλου της με δύο βαθμούς. Στη πρεμιέρα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Λοκομοτίβ Μόσχας, ενώ στο εντός έδρας παιχνίδι που ακολούθησε με τη Γαλατάσαραϊ δεν κατάφερε να σκοράρει, μένοντας τελικά στο 0-0.

Αγωνιστικά νέα: Σε σχέση με τον αγώνα της Κυριακής (17/10) επιστρέφουν στην αποστολή οι Ουντέρ (εξτρέμ) και Χαρίτ (χαφ) και έτσι η Μαρσέιγ αναμένεται να πάει πλήρης στη Ρώμη.

Πιθανή ενδεκάδα:Λόπεζ, Μπαλέρντι, Πέρες, Τσαλέτα-Τσαρ, Ρονζιέ, Γκέιγ, Γκεντουζί, Παγιέτ, Λίρολα, Μίλικ, Ζέρσον.

Προϊστορία: Λάτσιο και Μαρσέιγ έχουν ξανασυναντηθεί τα τελευταία 10 χρόνια στο «Ολίμπικο» και συγκεκριμένα το 2018, με νικητές του Λατσιάλι με 2-1.

08.11.18 Europa League Λάτσιο Μαρσέιγ 2:1

**Αμφότερες διαθέτουν ποιότητα στον μεσοεπιθετικό τομέα. Έτσι αναμένουμε ένα παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν. (Γκολ/Γκολ στο 1,78, η ψηλότερη απόδοση της αγοράς, Meridianbet).

Στη Meridianbet θα βρείτε τα πάντα για το στοίχημα και στις πιο ψηλές αποδόσεις.

 

€20 REGISTRATIONBONUS: Κάντε την εγγραφή σας και διεκδικήστε €20 Μπόνους!

Send this to a friend