Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Βρίσκουν δίκτυα Ζενίτ και Γιουβέντους
Βρίσκουν δίκτυα Ζενίτ και Γιουβέντους

Βρίσκουν δίκτυα Ζενίτ και Γιουβέντους

*Στη «GazpromArena» η Ζενίτ φιλοξενεί τη Γιουβέντους σε αγώνα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του ΤσάμπιονςΛιγκ.

2653: FK Zenit Saint Petersburg – Juventus Turin 22:00 («Gazprom Arena»)

Ζενίτ: Από δύο απανωτές ήττες προέρχεται στο Ρωσικό πρωτάθλημα η Ζενίτ. Αρχικά ηττήθηκε 2-1 μέσα στην έδρα της από τη Σότσι, ενώ με το ίδιο σκορ έχασε εκτός από την Άρσεναλ Τούλα. Παρ’ όλα αυτά διατηρήθηκε στη κορυφή και στους 23 βαθμούς, όμως είδε την απόσταση από τις υπόλοιπες ομάδες να ψαλιδίζεται. Στο ΤσάμπιονςΛιγκ προέρχεται από την επιβλητική εντός έδρας νίκη με 4-0 επί της Μάλμο, μια νίκη που της έδωσε την ευκαιρία να πιάσει στη δεύτερη θέση την Τσέλσι. Τώρα όμως στο πρόγραμμα της μπαίνουν οι διπλοί αγώνες με τη Γιουβέντους και μέσα απ’ αυτούς, η Ζενίτ θα φανερώσει εάν είναι ικανή για να κάνει το κάτι παραπάνω στον όμιλο.

Αγωνιστικά νέα: Ανέτοιμος ακόμη ο Οζντόεβ (βασικός μέσος), ενώ αμφίβολος δίνεται ο Ρακίτσκι (βασικός στόπερ). Σύμφωνα πάντως με τα τελευταία ρεπορτάζ, ο Ουκρανός θα είναι έτοιμος να ξεκινήσει βασικός.

Πιθανή ενδεκάδα: Κριτσιούκ, Καραβάεβ, Λόβρεν, Ρακίτσκι (Τσιστιακόβ), Ντάγκλας Σάντος, Μάλκομ, Γουέντελ, Μπάριος, Κλαουντίνιο, Αζμούν, Τζιούμπα.

Γιουβέντους: Παρά το ότι δεν εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της η Γιουβέντους, εντούτοις καταφέρνει και παίρνει το ζητούμενο. Συγκεκριμένα μετρά τέσσερις διαδοχικές νίκες, με πιο πρόσφατη στο Κυριακάτικο (17/10) ντέρμπι επί της Ρόμα με 1-0. Όσο αφορά το ΤσάμπιονςΛιγκ οι «μπιανκονέρι» μετράνε το απόλυτο των νικών και βρίσκονται στη κορυφή του ομίλου τους. Στη πρεμιέρα δεν συνάντησαν καμία δυσκολία και επικράτησαν με 3-0 εκτός της Μάλμο, ενώ στο παιχνίδι που ακολούθησε με την Τσέλσι πήρε αυτό που ήθελε, με το στενό 1-0. Σειρά τώρα παίρνουν τα παιχνίδια με τη Ζενίτ, με τη «Γηραιά Κυρία» να θέλει να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο, ώστε να καθαρίσει όσο πιο σύντομα με την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση ως πρωτοπόρος του ομίλου.

Αγωνιστικά νέα: Παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού ο Ντιμπάλα (επιθετικός), ενώ λόγω covid εκτός θα μείνει και ο Ραμπιό (χαφ). Δεν έχουν δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα οι Πελεγκρίνι (μπακ) και ΚάιοΖόρζε (επιθετικός). Αντίθετα επιστρέφουν οι Ντε Λιχτ (στόπερ) και Άλεξ Σάντρο (μπακ).

Πιθανή ενδεκάδα: Σέζνι, Ντανίλο, Ντε Λιχτ, Μπονούτσι, Αλεξ Σάντρο, Κουαδράδο, Μπεντανκούρ, Λοκατέλι, Μπερναρντέσκι, Κιέζα, Κεν.

****Στα δύο τελευταία της ματς για το πρωτάθλημα η Ζενίτ έδειξε ότι δεν πατάει καλά, ωστόσο στο ΤσάμπιονςΛιγκ πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις. Από την άλλη η Γιουβέντους έδειξε ότι έστω και στη κακή της μέρα μπορεί να πάρει αποτέλεσμα, όμως για το συγκεκριμένο ματς θα αρκεστούμε μονάχα στο αμφίσκορο που είναι και η πιο πιθανή επιλογή. (Γκολ/Γκολ στο 1,79, μία από τις ψηλότερες αποδόσεις της αγοράς, Meridianbet)

Για περισσότερα αθλητικά γεγονότα που αφορούν το στοίχημα μπορείτε να τα βρείτε στην ιστοσελίδα μας στο www.meridianbet.com.cy.

 

TURBOCASH: Επισπεύσετε τα κέρδη σας με TurboCashOut!

 

Send this to a friend