Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Ξέμεινε από επιθετικούς η Σαχτάρ
Ξέμεινε από επιθετικούς η Σαχτάρ

Ξέμεινε από επιθετικούς η Σαχτάρ

*Στο ουδέτερο «NSCOlimpiyskiyStadium» του Κιέβου, η Σαχτάρ αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης σε παιχνίδι για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του ΤσάμπιονςΛιγκ.

2293: FC Shakhtar Donetsk – Real Madrid 22:00 ( «NSC Olimpiyskiy Stadium»)

Σαχτάρ: Πραγματοποιώντας πάρα πολύ καλή εμφάνιση την προηγούμενη αγωνιστική, η Σαχτάρ έφτασε σε μια άνετη νίκη με 6-1 επί της Ζόρια. Από παιχνίδι σε παιχνίδι οι Ουκρανοί δείχνουν να ανεβαίνουν, διατηρώντας πλέον ένα αήττητο σερί έξι αγώνων ανεξαρτήτου διοργάνωσης, με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Ωστόσο, στο ΤσάμπιονςΛιγκ μετράει μόλις ένα βαθμό από το εντός έδρας παιχνίδι με την Ίντερ για τη δεύτερη αγωνιστική, αφού στη πρεμιέρα είχε χάσει με 2-0 από τη ΣερίφΤιρασπόλ στη Μολδαβία. Πιο δύσκολο σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες της αναμένεται απόψε να είναι το έργο της, αφού έχει να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έρχεται με περισσότερες ημέρες ξεκούρασης αλλά και πιο διψασμένη, μετά την ήττα σοκ με 1-2 από τη Σερίφ μέσα στο «Μπερναμπέου».

Αγωνιστικά νέα: Έμεινε εκτός την υστάτη λόγω τραυματισμού στην προπόνηση ο Ματβιένκο (βασικός αμυντικός). Επίσης πολύ σημαντική θεωρείται η απουσία του τραυματία Τραορέ (βασικός επιθετικός), ενώ από την επίθεση λείπει και ο Μοράες (επιθετικός). Δεν προλαβαίνουν οι Κονοπλιάνκα (εξτρέμ) και Ντεντίνιο (μέσος).

Πιθανή ενδεκάδα:Τρουμπίν, Ντοντό, Μάρλον, Κριβτσόβ, Ισμαΐλι, Μαϊκόν, Στεπανένκο, Τετέ, Άλαν Πάτρικ, Φερνάντο, Πεντρίνιο.

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο προγραμματισμένος για την Κυριακή (17/10) εντός έδρας με την Αθλέτικο Μπιλμπάο πήρε αναβολή, καθώς η Ρεάλ είχε στείλει αρκετούς παίκτες για διεθνείς υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα. Πιο πρόσφατο της παιχνίδι ήταν η εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Εσπανιόλ για την 8η αγωνιστική της Λα Λίγκα, ενώ είχε προηγηθεί άλλη μία με το ίδιο σκορ στο ΤσάμπιονςΛιγκ από τη Σερίφ. Τώρα οι «μερέγκες» ως πιο ξεκούραστοι θέλουν να επιστρέψουν στα τρίποντα, ώστε να αποκτήσουν ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί και στις δύο αυτές διοργανώσεις.

Αγωνιστικά νέα: Εκτός αποστολής έμειναν οι Καρβαχάλ (μπακ), Μπέιλ (εξτρέμ), Αζάρ (εξτρέμ), Γιόβιτς (επιθετικός), Ίσκο (χαφ) και Θεμπάγιος (χαφ). Αντίθετα στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Αλάμπα (στόπερ), Μιλιτάο (στόπερ), Κασεμίρο (χαφ), Μεντί (αριστερός μπακ) και Μαρσέλο (αριστερός μπακ), οι οποίοι τις προηγούμενες ημέρες αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών.

Πιθανή ενδεκάδα:Κουρτουά, Νάτσο, Μιλιτάο, Αλάμπα, Μιγέλ (Μεντί), Μόντριτς, Κασεμίρο, Κρόος, Ροντρίγκο, Μπενζεμά, Βινίσιους.

Προϊστορία: Από μία νίκη μετράνε οι δύο ομάδες σε αναμετρήσεις που έγιναν εντός Ουκρανικού εδάφους, με πιο πρόσφατη εκείνη της Σαχτάρ την περσινή σεζόν.

01.12.20 Champions League ΣαχτάρΝτόνετσκ Ρεάλ Μαδρίτης 2:0
25.11.15 Champions League ΣαχτάρΝτόνετσκ Ρεάλ Μαδρίτης 3:4

****Η ήττα από την Σερίφ την προηγούμενη αγωνιστική έριξε από την κορυφή τη Ρεάλ. Πλέον οι «μερέγκες» με περισσότερο χρόνο ξεκούρασης καλούνται να ανασυνταχθούν και να βρουν τον τρόπο να επιστρέψουν στις νίκες κόντρα σε μία ομάδα που έχει ξεμείνει από επιθετικούς. (2&2-5 στο 2,14, η ψηλότερη απόδοση της αγοράς, Meridianbet).

Για περισσότερους αγώνες για το στοίχημα μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Meridianbet.

REFERAFRIEND: Προτείνετε ένα φίλο σας και πάρτε μέχρι και €150 μπόνους!

 

Send this to a friend