Home ΛΑΡΝΑΚΑ Συμμετοχή Δήμου Αραδίππου στο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο ΚΕΔΕ και στην Έκθεση Beyond 4.0 στη Θεσσαλονίκη
Συμμετοχή Δήμου Αραδίππου στο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο ΚΕΔΕ και στην Έκθεση Beyond 4.0 στη Θεσσαλονίκη

Συμμετοχή Δήμου Αραδίππου στο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο ΚΕΔΕ και στην Έκθεση Beyond 4.0 στη Θεσσαλονίκη

Ο Δήμος Αραδίππου συμμετέχει στο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας ΚΕΔΕ και στην Έκθεση Beyond 4.0 στο επίκεντρο της διεθνούς καινοτομίας και τεχνολογίας στη Θεσσαλονίκη στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης 14-16 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, ο Δήμαρχος Ευάγγελος Ευαγγελίδης, συμμετέχει στο συνέδριο με αντιπροσωπεία της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης Δήμων.  Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου συζητούνται θέματα τα οποία αφορούν τη μεταρρύθμιση στη λειτουργία του Κράτους και της Αυτοδιοίκησης, τα νέα αναπτυξιακά «εργαλεία» για τους Δήμους, καθώς και αυτά που αφορούν τη ψηφιακή διακυβέρνηση και τη λειτουργία των έξυπνων πόλεων.

Στο επίκεντρο επίσης, των συζητήσεων είναι οι προκλήσεις με τις οποίες βρίσκονται αντιμέτωποι οι δήμοι μέσα στις συνθήκες όπως διαμορφώθηκαν από την πανδημία, η μετεξέλιξη του ίδιου του θεσμού και ο μετασχηματισμός των πόλεων σε όφελος της καθημερινότητας των πολιτών.

Παράλληλα, αντιπροσωπεία του Δήμου Αραδίππου βρίσκεται στη διεθνή έκθεση για τη Βιομηχανία 4.0 στη Νοτιοανατολική Ευρώπη η οποία πραγματοποιείται επίσης στη Θεσσαλονίκη 14-16 Οκτωβρίου.

Η έκθεση καινοτομίας και τεχνολογίας Beyond 4.0,  επικεντρώνεται στην Τεχνητή Νοημοσύνη και στο πως οι νέες τεχνολογίες επηρεάζουν την καθημερινότητα.  «Το μέλλον της Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ)» αναπτύσσεται μέσω της έκθεσης με εταιρείες υψηλής τεχνολογίας, εργαστηρίων από νεοσύστατες εταιρείες και μεγάλες επιχειρήσεις και παρουσίαση καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου Αραδίππου.

Send this to a friend