Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα; Πόνταρε ΤΩΡΑ στον Stoiximan!
Ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα; Πόνταρε ΤΩΡΑ στον Stoiximan!

Ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα; Πόνταρε ΤΩΡΑ στον Stoiximan!

Ποιος θα είναι ο επόμενος πρωταθλητής στην Ελλάδα; Ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις (και) στα μακροχρόνια στοιχήματα, όπως αυτό του πρωταθλητή Ελλάδας!

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός έχει ήδη δύο βαθμολογικές απώλειες, ο ΠΑΟΚ απολαμβάνει την κορυφή με συγκάτοικο την έκπληξη του πρωταθλήματος, τον Βόλο. Η ΑΕΚ, με νέο προπονητή πλέον, ακολουθεί. Ο Παναθηναϊκός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πιο πίσω. Ένα από τα πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών είναι σε εξέλιξη στην Ελλάδα και ο Stoiximan σας προσφέρει και εδώ τις καλύτερες αποδόσεις!

Πόνταρε ΤΩΡΑ τον επόμενο πρωταθλητή Ελλάδας και αποκόμισε το μεγαλύτερο δυνατό όφελος, αφού όσο πιο νωρίς ποντάρεις, τόσο πιο ψηλές αποδόσεις θα βρεις! Ποιος θα είναι ο επόμενος πρωταθλητής; Μπορείς να προβλέψεις από τώρα ποια ομάδα θα κόψει πρώτη το νήμα στο ελληνικό πρωτάθλημα της σεζόν 2021/22; Στον Stoiximan θα βρεις τις καλύτερες αποδόσεις και στα μακροχρόνια στοιχήματα!

Ο Ολυμπιακός, ο οποίος είχε απόδοση 1.30 πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, παραμένει φαβορί με απόδοση 1.45 πλέον. Ο ΠΑΟΚ που είχε απόδοση 4.50 πλέον είναι στο 4.00. Μεγάλη διαφορά για την ΑΕΚ που είχε ξεκινήσει με απόδοση 15.00 και τώρα είναι στο 8.00. Ο Παναθηναϊκός που είχε ξεκινήσει με απόδοση 75.00 τώρα είναι στο 60.00. Μεγάλη η διαφορά και στην περίπτωση του Άρη που δεν έχει ξεκινήσει καλά φέτος. Είχε απόδοση 50.00 πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος και τώρα έχει 100.00!

Αν και στην κορυφή ο Βόλος, δεν πείθει ότι μπορεί να κάνει το μπαμ και η απόδοσή του είναι 1500.00 (από 5000.00)! Την ίδια απόδοση έχει και ο ΠΑΣ Γιάννινα. Πιο κάτω θα βρείτε Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο με απόδοση 2000.00, τον ΟΦΗ στο 3000.00, Λαμία, Ιωνικό και Παναιτωλικό με απόδοση 4000.00 και τον Απόλλωνα Σμύρνης στο 5000.00.

Αναλυτικά όλες οι αποδόσεις σ’ αυτό εδώ το λινκ.

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στον Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς!

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Send this to a friend