Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Καταλά: «Θέλουμε την υποστήριξη του κόσμου, να μείνουμε προσγειωμένοι» (βίντεο)
Καταλά: «Θέλουμε την υποστήριξη του κόσμου, να μείνουμε προσγειωμένοι» (βίντεο)

Καταλά: «Θέλουμε την υποστήριξη του κόσμου, να μείνουμε προσγειωμένοι» (βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε η δημοσιογραφική διάσκεψη της ΑΕΚ ενόψει του ματς απέναντι στην ΠΑΕΕΚ…

Οι δηλώσεις του Ντάβιντ Καταλά:

Αρχικά…

-“Μετά την διακοπή, δουλέψαμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν, είναι έτοιμοι. Είναι ακόμη μια πρόκληση για εμάς”.

Για το αν έχουν έξτρα πίεση…

-“Είναι αρκετά καλή ατμόσφαιρά μετά τα τελευταία αποτελέσματα. Διαβάζουμε διαρκώς καλά λόγια για την ομάδα. Δεν πρέπει να σταματήσουμε να επιζητούμε την βελτίωση. Δεν πρέπει να θεωρήσουμε ότι τελείωσε κάτι. Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε”.

Πόσο σημαντικό είναι το ματς με την ΠΑΕΕΚ (έχει και δύο ντέρμπι αυτή την αγωνιστική”…

“Δεν μας νοιάζουν τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής. Για εμάς κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Να διατηρήσουμε το ίδιο πνεύμα. Συγκεντρωνόμαστε σε αυτό το παιχνίδι”.

Για το αν πιστεύει ότι η ΑΕΚ μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα…

-“Όλοι θέλουμε να δούμε την ομάδα ψηλά. Εγώ βλέπω ως “πρωτάθλημα” το αυριανό παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ. Καταλαβαίνω αυτή την ερώτηση, εμείς βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι”.

Για τις απουσίες…

-Δεν έχουμε τον Γκαρσία και τον Ρούμπεν αύριο, κάνουν αποθεραπεία. Καθώς και τον Ροσάλες. Το καλό είναι ότι επιστρέφουν αρκετοί ποδοσφαιριστές”.

-“Ήταν μια μεγάλη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα, αλλά πλέον ανήκει στο παρελθόν. Με το ίδιο πνεύμα να δούμε και το παιχνίδι αύριο. Να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Είναι πολύ καλή ομάδα η ΠΑΕΕΚ”.

Για την ανανέωση του “Τρίσκο”…

“Είναι πολύ καλό νέο για εμάς. Όλοι ξέρουμε τι αντιπροσωπεύει ο Ιβάν στην ομάδα. Τον γνωρίζω πολύ καλά. Θα προσπαθήσει να δώσει ακόμη περισσότερα στο μέλλον. Ξέρω τι μπορεί να προσφέρει”.

Για τον κόσμο…

“Χρειαζόμαστε την υποστήριξη του κόσμου. Να έρθουν αύριο να μας στηρίξουν. Να βοηθήσουν την ομάδα στις δύσκολες στιγμές”.

LarnakaOnline Sports

Send this to a friend