Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Τσάβι Ρόκα στο LarnakaOnline Sports: «Ήταν πολύ άσχημη η εμπειρία στον Παναθηναϊκό, εκεί είσαι «νεκρός», μετάνιωσα που πήγα» (Μέρος 3/3)
Τσάβι Ρόκα στο LarnakaOnline Sports: «Ήταν πολύ άσχημη η εμπειρία στον Παναθηναϊκό, εκεί είσαι «νεκρός», μετάνιωσα που πήγα» (Μέρος 3/3)

Τσάβι Ρόκα στο LarnakaOnline Sports: «Ήταν πολύ άσχημη η εμπειρία στον Παναθηναϊκό, εκεί είσαι «νεκρός», μετάνιωσα που πήγα» (Μέρος 3/3)

Κεφάλαιο Παναθηναϊκός! Το «καυτό» κεφάλαιο στην καριέρα του Τσάβι Ρόκα. Το πιο δύσκολο και το πιο… περίεργο. Ποτέ ξανά ο Τσάβι Ρόκα δεν μίλησε για την πορεία του στον Παναθηναϊκό και να εξωτερικεύσει τις σκέψεις του και το τι έζησε.

Το κάνει για πρώτη φορά μιλώντας στο LarnakaSports. Στη διάρκεια της συζήτησης μας νιώσαμε ότι είχε να πει πολύ περισσότερα. Κρατήθηκε κατά κάποιο τρόπο όμως αν και πιέσαμε να μας πει κάποια πράγματα όπως και έγινε.

Η σχέση του με τον Αλαφούζο, τον Δώνη, η επιλογή Πογιάτος, η απόφαση του να πάει στον Παναθηναϊκό, η προοπτική της Μπαρτσελόνα που απάντησε αρνητικά, ο Κρόιφ και η πρώτη επαφή με την ΑΕΚ, η στροφή σε γραφείο μάνατζερ, ο Μέσι, ο Κριστιάνο, τα… σουβλάκια και το μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ.

Για όλα και γι’ ακόμη περισσότερα ο Τσάβι Ρόκα απαντά στο τρίτο και τελευταίο μέρος της αποκαλυπτικής συνέντευξης του στο LarnakaSports.

Τα δυο πρώτα μέρη της συνέντευξης του Τσάβι Ρόκα:
Μέρος Β: Τσάβι Ρόκα στο LarnakaSports: «Φαντάζομαι την ΑΕΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ – Δεν εμπιστεύομαι τα μεγάλα ονόματα»

Μέρος Α: Τσάβι Ρόκα στο LarnakaSports: «Το συναίσθημα με οδήγησε ξανά στην ΑΕΚ, είμαι νικητής και θα παλέψουμε για τα πάντα»

Όταν αποχωρήσατε από την ΑΕΚ κάνατε στροφή στην καριέρας σας. Ασχοληθήκατε με γραφείο μάνατζερ και όχι μόνο. Πείτε μας λίγα λόγια για τότε. Γιατί δεν συνεχίσατε ως Τεχνικός Διευθυντής;
«Σε εκείνη την περίοδο δεν ήθελα. Κάποιες ομάδες με πλησίασαν».

Ήταν επιλογή σας γιατί θα αποφεύγατε την μεγάλη πίεση και ήταν κάτι που θα σας άφηνε περισσότερο προσωπικό χρόνο;
«Ναι, ίσως να ήταν η πίεση. Ήταν και θέμα οικογένειας. Να αφιερώσω περισσότερο χρόνο στην οικογένεια. Επίσης, οι άνθρωποι που επέλεξα να συνεργαστώ (στο γραφείο μάνατζερ) ήξερα ότι ήταν πολύ καλοί και ένιωθα άνετα και τους εμπιστεύτηκα».

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το υπόλοιπο 3ο μέρος της συνέντευξης που έχει τεράστιο ενδιαφέρον.

Send this to a friend