Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Πότε θα δούμε μειώσεις στον λογαριασμό της ΑΗΚ;
Πότε θα δούμε μειώσεις στον λογαριασμό της ΑΗΚ;

Πότε θα δούμε μειώσεις στον λογαριασμό της ΑΗΚ;

Μερική ανάσα αναμένεται να μας δώσουν οι μειώσεις του 10% που θα εφαρμοστούν στα τιμολόγια της ΑΗΚ από την 1η Νοεμβρίου.

Η μείωση θα εφαρμοστεί σε όλους τους λογαριασμούς που θα εκδοθούν με βάση τις καταμετρήσεις που θα γίνουν κατά τους μήνες Νοέμβριο, Δεκέμβριο 2021 και Ιανουάριο,  Φεβρουάριο 2022.

Οι μειώσεις της ΑΗΚ έρχονται την ώρα που τα νοικοκυριά μαστίζονται από τις αυξήσεις σε βασικά αγαθά. Το κύμα ακρίβειας και αυξήσεων σε βασικά καταναλωτικά αγαθά που πλήττει το τελευταίο διάστημα τα κυπριακά νοικοκυριά, είναι άνευ προηγουμένου, ανέφερε χθες στην Επιτροπή Γεωργίας ο Πρόεδρός της, Γιαννάκης Γαβριήλ.

Σε παρόμοιο ύφος ήταν και οι δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα του Παναγροτικού, Τάσου Γιαπάνη. Ο κ.Γιαπάνης έκανε λόγο για ντόμινο αυξήσεων στις διεθνές τιμές των πρώτων υλών και ειδικά αυξήσεις όχι μόνο στο ρεύμα αλλά και στις ζωοτροφές, στα σιτηρά, «τα οποία από ότι γνωρίζετε όλοι είναι διεθνές χρηματιστήριο».

Σημείωσε ότι στην Κύπρο αυτή την στιγμή υπάρχει παντελής έλλειψη ζωοτροφών με αποτέλεσμα τρία τουλάχιστον χοιροστάσια με δεκάδες χρόνια υπηρεσίας να έχουν βάλει λουκέτο.

Πηγή: Sigmalive

Send this to a friend