Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΑ Γλυκά Νερά: Τέλος στα σενάρια – Δεν προέκυψε εμπλοκή δεύτερου προσώπου
Γλυκά Νερά: Τέλος στα σενάρια – Δεν προέκυψε εμπλοκή δεύτερου προσώπου

Γλυκά Νερά: Τέλος στα σενάρια – Δεν προέκυψε εμπλοκή δεύτερου προσώπου

Επεσε η αυλαία της ανακριτικής διαδικασίας για τη δολοφονια της ατυχης Καρολάιν από τα χέρια του ίδιου του συζύγου της, με τη δικογραφια να περνάει τώρα στα χερια του εισαγγελέα για πρόταση προς το δικαστικό συμβούλιο.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του Μπαμπη Αναγνωστόπουλου στα τέλη Ιουνίου, τη μελέτη και τη συλλογή των στοιχείων, ο ανακριτης καλεσε σύμφωνα με πληροφορίες τον συνήγορο του προκειμένου να υπογράψει το πέρας της ανακρίσεως.

Κατά συνέπεια, αφού δεν κλήθηκε άλλος ύποπτος, δεν προεκυψε η εμπλοκή δεύτερου προσώπου, συνεργού, η αλλού που να γνώριζε και να συνεδραμε τον Μπάμπη Αναγνωστοπουλο στη δολοφονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα ελλαδικά μέσα, τα τελευταία στοιχεία που ανέμενε ο ανακριτής από τις άρσεις τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου, δεν προέκυψε στοιχείο που να επιτάσσει τη συμπληρωματική απολογία του κατηγορουμένου ή την κλήση αλλού προσώπου για απολογία. Τέλος, το αίτημα του ανακριτή προς την εταιρία που κατασκευάστηκε η κάμερα του σπιτιού (Κινα) φερεται ότι δεν απαντήθηκε.

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Send this to a friend