Home ΛΑΡΝΑΚΑ Εργασίες σε δρόμους της Λάρνακας
Εργασίες σε δρόμους της Λάρνακας

Εργασίες σε δρόμους της Λάρνακας

1. Κατασκευαστικές εργασίες αγωγών νερού από το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων στο δρόμο Ξυλοφάγου προς έξοδο αυτοκινητόδρομου προς Αγία Νάπα

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι από την  Τετάρτη 13/10/2021 και ώρα 07:00 το πρωί μέχρι και τη Δευτέρα 1/11/2021 και ώρα 17:00 το απόγευμα, καθημερινά συμπεριλαμβανομένου των Σαββατοκύριακων και της αργίας, στο δρόμο Ξυλοφάγου προς έξοδο αυτοκινητόδρομου προς Αγία Νάπα, θα γίνονται κατασκευαστικές εργασίες αγωγών νερού από το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων.

Κατά την πιο πάνω περίοδο, μέρος της μίας λωρίδας του δρόμου με κατεύθυνση από το Ξυλοφάγου προς την έξοδο του αυτοκινητόδρομου προς Αγία Νάπα, σε δύο σημεία, τμηματικά, μήκους 50μ. το κάθε ένα, θα είναι κλειστό και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας με τη χρήση συστήματος φώτων τροχαίας.

2. Εργασίες ανάπτυξης δικτύου από ιδιωτική εταιρεία τηλεπικοινωνιώνστον αυτοκινητόδρομο Αεροδρόμιο Λάρνακας – Παραλιμνίου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει, επίσης, ότι την περίοδο 21/10/2021 – 31/10/2021, καθημερινά και Σάββατα, εκτός Κυριακές και αργίας, μεταξύ των ωρών 08:00 – 15:30 στον αυτοκινητόδρομο Αεροδρόμιο Λάρνακας – Παραλιμνίου, θα γίνονται εργασίες ανάπτυξης δικτύου από ιδιωτική εταιρεία τηλεπικοινωνιών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά (1,5χλμ. ανά φορά) η μία λωρίδα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς μέχρι και την έξοδο προς Ορμήδεια, με συνολικό μήκος 24χλμ. και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Send this to a friend