Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΔΙΕΘΝΗ Σκηνοθέτησε το ατύχημά του, αλλά τον έπιασαν οι κάμερες (BINTEO)
Σκηνοθέτησε το ατύχημά του, αλλά τον έπιασαν οι κάμερες (BINTEO)

Σκηνοθέτησε το ατύχημά του, αλλά τον έπιασαν οι κάμερες (BINTEO)

Έχουμε ακούσει πολλές φορές για σκηνοθετημένα ατυχήματα, όπου εξαπατούν τους ανυποψίαστους για να τους αποσπάσουν χρηματικά ποσά. Αυτό σκέφτηκε και ένας νεαρός άντρας στο Nottinghamshire, που σκηνοθέτησε το ατύχημά του με μηχανάκι. Μόνο που δεν υπολόγισε την κάμερα που τον κατέγραφε.

Αφού σταμάτησε και έριξε κάτω με απόλυτη προσοχή το μηχανάκι του, μπήκε από κάτω για να είναι πιστευτό ότι τον καταπλάκωσε και περίμενε το πρώτο αυτοκίνητο που θα τον έβρισκε.

Έτσι και έγινε, με τους ανυποψίαστους διερχόμενους να τον βλέπουν και να σπεύδουν να πάνε να τον βοηθήσουν. Κάλεσαν την αστυνομία και τις πρώτες βοήθειες που έφτασαν σχετικά γρήγορα. Ο «σκηνοθέτης» είπε στους γιατρούς ότι δεν αισθανόνταν τα πόδια του και έδειχνε σα να είναι ημιλιπόθυμος.

Η αστυνομία του έκανε ερωτήσεις για το ατύχημα, πριν κοιτάξει το βίντεο από τον δρόμο για περισσότερες λεπτομέρειες και εκεί… τον έπιασε.

Η ίδια η αστυνομία έβγαλε στη δημοσιότητα το βίντεο για να αποτρέψει και άλλους «πονηρούς» να προβούν σε τέτοιες ενέργειες.

«Αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό περιστατικό. Χάθηκαν ώρες προσωπικού σε τρεις υπηρεσίες. Η σοβαρότητα των ενεργειών του δεν πρέπει να προσπεραστούν», δήλωσε ο PC Gareth James, ο οποίος διερεύνησε το περιστατικό.

«Αυτό θα μπορούσε να είχε ως αποτέλεσμα καθυστερημένες απαντήσεις σε όσους είχαν πραγματικά ανάγκη και θα μπορούσε να είχε σοβαρές συνέπειες για εκείνους που χρειάζονταν επειγόντως βοήθεια. Όχι μόνο αυτό, αλλά λόγω του ότι ο έφηβος ξάπλωσε στη μέση του δρόμου, θα μπορούσε εύκολα να χτυπηθεί από άλλο όχημα προκαλώντας κίνδυνο στον εαυτό του» συμπλήρωσε.

Ο νεαρός πάντως τιμωρήθηκε με πρόστιμο και δεν είχε κάποια άλλη βαρύτερη ποινή.

gazzetta.gr

Send this to a friend