Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Έτοιμο είναι το νέο γήπεδο τοξοβολίας που βρίσκεται στην τουριστική περιοχή της Πύλας, σε απόσταση αναπνοής από τα μεγάλα ξενοδοχεία της περιοχής.

Το γήπεδο ανήκει στην Κυπριακή Ομοσπονδία Τοξοβολίας και στο Κοινοτικό Συμβούλιο Πύλας κι εκτιμάται ότι με τη λειτουργία του θα συνδράμει στις προσπάθειες για προσέλκυση αθλητικού τουρισμού.

Μάλιστα, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, οι πρώτοι διεθνείς αγώνες τοξοβολίας στο γήπεδο αυτό είναι προγραμματισμένοι τον Οκτώβριο και σ’ αυτούς αναμένεται να λάβουν μέρος εκατοντάδες αθλητές από την Κύπρο και το εξωτερικό.

Πρόκειται για τους αγώνες με την ονομασία Aphrodite Mediterranean Cup 2021 Pyla, που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 27-31 Οκτωβρίου, για τους οποίους μέχρι σήμερα έχουν δηλώσει συμμετοχή αθλητές από 11 χώρες, ενώ οι αιτήσεις συνεχίζονται.

Ο αθλητικός τουρισμός έχει συμβάλει φέτος στην ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος προς τη Λάρνακα, αφού κατά τη διάρκεια του έτους έχουν διοργανωθεί σημαντικές διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις, όπως Beach Sambo, σκοποβολής, κολύμβησης, αντισφαίρισης, ενώ τον ερχόμενο Νοέμβριο είναι προγραμματισμένος και ο μαραθώνιος της Λάρνακας, με την συμμετοχή εκατοντάδων δρομέων από διάφορες χώρες.

 

Ο Δήμος Λάρνακας ενημερώνει το κοινό ότι μέσα στα πλαίσια αναζωογόνησης του Εμπορικού Κέντρου, από την περασμένη Παρασκευή, είναι στη διάθεση του κοινού οι χώροι στάθμευσης στη νέα Δημοτική Αγορά Λάρνακας.

Μέχρι νέας απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, η στάθμευση θα είναι δωρεάν σε επισκέπτες του Εμπορικού Κέντρου και της παραλίας των Φοινικούδων και θα επιτρέπεται για δυο ώρες μόνο.

Πρόκειται για 83 περίπου νέους χώρους στάθμευσης στην καρδιά της πόλης.

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Λάρνακας σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Καταστηματαρχών, μετά από πρόσφατη συνάντηση τους, αποφάσισαν την υλοποίηση σειράς ενεργειών για αναζωογόνηση του Εμπορικού Κέντρου, οι οποίες θα ανακοινωθούν μετά την προσεχή συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

 

Send this to a friend