Home ΕΞΟΔΟΣ Τα απογεύματα μας προστάζουν καλό καφέ και κρουασάν με παριζιάνικη διάθεση
Τα απογεύματα μας προστάζουν καλό καφέ και κρουασάν με παριζιάνικη διάθεση

Τα απογεύματα μας προστάζουν καλό καφέ και κρουασάν με παριζιάνικη διάθεση

Ο απογευματινός καφές είναι μια πολύ αγαπημένη συνήθεια για τους Κύπριους και όχι μόνο, οπότε είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι όταν βλέπουμε καφετέριες να ανοίγουν τις πόρτες τους και να μας υποδέχονται σε μια νέα εμπειρία καφέ.

Στα τέλη του Δεκεμβρίου του 2017 το πρώτο αρτοποιείο- ζαχαροπλαστείο -εστιατόριο PAUL έφτασε στη Λευκωσία φέρνοντας γαλλικό αέρα στην καρδιά της πρωτεύουσας.

Λίγο καιρό μετά, το διάσημο  cafe PAUL άνοιξε ένα ακόμα κατάστημα στην Κύπρο, αυτήν τη φορά εντός του The Mall of Cyprus. Τώρα, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε τον καφέ μας με γαλλικό αέρα και στη Λάρνακα, αφού σήμερα άνοιξε τις πόρτες του το τρίτο PAUL , στο ολοκαίνουργιο Metropolis Mall.

Το καφεστιατόριο, διαθέτει μεγάλη βιτρίνα και take away bar, το οποίο, εκτός της μεγάλης ποικιλίας των ροφημάτων, προσφέρει ολόφρεσκα χειροποίητα γαλλικά και όχι μόνο ψωμιά που φτιάχνονται με παραδοσιακές τεχνικές από εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες.

Επιπλέον, μία πλούσια γκάμα γλυκών, τα οποία ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί την παρασκευή τους, μέσω της μεγάλης βιτρίνας που βλέπει στον εξωτερικό διάδρομο, από τους άρτια καταρτισμένους ζαχαροπλάστες.

Send this to a friend