Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Φρικτός θάνατος για την Έλενα…
Φρικτός θάνατος για την Έλενα…

Φρικτός θάνατος για την Έλενα…

ΓΡΑΦΕΙ ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Μαύρο ήταν το πρωινό της Κυριακής για την οικογένεια και τους φίλους της 32χρονης Έλενας Κυριάκου, από τα Λειβάδια Λάρνακας, η οποία βρήκε φρικτό θάνατο μετά από τροχαίο ατύχημα, που συνέβη νωρίς χθες τα ξημερώματα στην Τερσεφάνου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, η άτυχη Έλενα οδηγούσε το αυτοκίνητό της σε δρόμο της Τερσεφάνου, όταν σε κάποια στιγμή, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματός της στη συμβολή με τον παλιό δρόμο Λάρνακας – Λεμεσού, παρά το σκοπευτήριο της περιοχής.

Στη συνέχεια το αυτοκίνητο προσέκρουσε σε δέντρο και κατέληξε σε παρακείμενο χωράφι, με αποτέλεσμα να τυλιχθεί στις φλόγες. Η 32χρονη οδηγός παγιδεύτηκε στα συντρίμμια. Παρά τις προσπάθειές της να βγει από το όχημα, δεν τα κατάφερε και βρήκε τραγικό θάνατο. Το αυτοκίνητό της μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε η Αστυνομία, η κοπέλα έφευγε από πάρτι γενεθλίων κι επέστρεφε σπίτι της. Στην σκηνή κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για απεγκλωβισμό της οδηγού, ωστόσο όταν τα μέλη της δύναμης έσβησαν τη φωτιά, διαπίστωσαν ότι η σορός της Έλενας ήταν ήδη απανθρακωμένη.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τη σορό στο νοσοκομείο, ενώ τα μέλη της Αστυνομίας άρχισαν εξετάσεις στην σκηνή για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε το φοβερό ατύχημα. Από τις προκαταρτικές εξετάσεις, φαίνεται πως η οδηγός παρέλειψε να σταματήσει στο αλτ…

Όσον αφορά τα αίτια θανάτου της 32χρονης, αυτά αναμένεται να εξακριβωθούν από τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού που θα διενεργηθεί σε κατοπινό στάδιο.

Η Έλενα Κυριάκου καταλείπει σύζυγο κι ένα ανήλικο αγοράκι ηλικίας 8 χρόνων. Εργαζόταν σε κτηματομεσιτικό γραφείο στη Λάρνακα. Αυτό είναι το πέμπτο θανατηφόρο δυστύχημα που συμβαίνει μέσα στο 2021 στη Λάρνακα με ισάριθμα θύματα.

 

Send this to a friend