Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Σωστή διαχείριση το μυστικό…
Σωστή διαχείριση το μυστικό…

Σωστή διαχείριση το μυστικό…

Η ΑΕΚ έθελξε, άρεσε, εντυπωσίασε. Έριξε τεσσάρα στο Απόλλωνα μέσα στη Λεμεσό και έστειλε ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Ακόμη και στον ίδιο τον κόσμο της που ίσως να αμφισβήτησε τις δυνατότητες της ομάδας.   

Χθες, μέσα στο Τσίρειο η ΑΕΚ έπαιξε ουσιαστικό ποδόσφαιρο. Τακτικά ο Νταβίντ Καταλά κέρδισε κατά κράτος τον Τσόρνιγκερ, έκανε πάρτι και έφυγε με μία τεσσάρα που ελάχιστοι ανέμεναν.

Τα ποανηγύρια στο τέλος δείχνουν πόσο πολύ το ήθελαν άπαντες. Παίκτες, διοίκηση, τεχνικοί ηγεσία. Ο πρόεδρος Άντρος Καραπατάκης και οι συνεργάτες του ξέσπασαν. Φώναζαν, τραγουδούσαν στην κερκίδα. Γεύονταν τους καρπούς των αλλαγών της τελευταίας στιγμής και της σημαντικής ενίσχυσης που έγινε.

Πλέον, μετά την μεγάλη νίκη η ΑΕΚ καλείται να κάνει σωστή διαχείριση της όλης κατάστασης. Να μην παρασυρθεί. Να μείνει προσγειωμένη και να συνεχίσει την σκληρή δουλειά. Αυτό άλλωστε είναι που ζήτησε από τους παίκτες του ο Καταλά. «Σήμερα πανηγυρίζουμε, αύριο δουλεύουμε». Αυτό είναι το μήνυμα συνεχώς του κόουτς της ΑΕΚ που θέλει να κρατά χαμηλούς τόνους.

Σωστή διαχείριση της επιτυχίας λοιπόν και η ομάδα της Λάρνακας μπορεί να ονειρεύεται πολλά για τη συνέχεια…

Πάνος Λάρκος – Larnakaonline Sports

Send this to a friend