Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου και Public μαζί στην ελπίδα!
Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου και Public μαζί στην ελπίδα!

Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου και Public μαζί στην ελπίδα!


Το ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου, όπως είχε εξαγγείλει, αμέσως μετά τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν τις ορεινές κοινότητες των επαρχιών Λάρνακας και Λεμεσού, επανέρχεται με τη στήριξη των Public για να προσφέρει έμπρακτη ανακούφιση και αγάπη προς τα παιδιά και τις οικογένειες των πληγεισών περιοχών, ώστε να ανθίσει ξανά η Ελπίδα.

Συγκεκριμένα το ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου με γνώμονα το κοινωνικό του χρέος και προσηλωμένο στο όραμά του για την υποστήριξη των παιδιών, που έχουν ανάγκη, ανέλαβε την πρωτοβουλία σε συνεργασία με τα Public να φροντίσει έτσι, ώστε και τα 158 παιδιά των εννέα ορεινών κοινοτήτων να ξεκινήσουν τη νέα τους σχολική χρονιά με όλα τα απαραίτητα σχολικά εφόδια, για να μην λείψει από κανένα το χαμόγελο της επιστροφής στο σχολείο.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας αυτής προσφέρονται  σε όλα τα παιδιά που φοιτούν σε Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια δωροεπιταγές αξίας 100 ευρώ από τα Public για την αγορά των σχολικών ειδών της χρονιάς, μια ενέργεια που θα δώσει ανακούφιση στις οικογένειες και θα διατηρήσει την ελπίδα ζωντανή.

Η συνεργασία των Public με το ίδρυμα επικεντρώνεται στην κάλυψη των αναγκών των 158 παιδιών των πληγεισών περιοχών σε απαραίτητα σχολικά εφόδια για τη νέα σχολική χρονιά, ώστε η προμήθεια των σχολικών ειδών της νέας χρονιάς να πάψει να αποτελεί μια ακόμα έγνοια γι’ αυτές.

Πρωτοβουλίες, όπως η παραπάνω που έχουν ως στόχο την αγνή και άδολη προσφορά προς τον συνάνθρωπο φέρνουν στην επιφάνεια την αληθινή ταυτότητα της Κύπρου.

Το ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου είναι ένα φιλανθρωπικό Ίδρυμα με πέραν των 2.400 εγγεγραμμένων μελών που στόχο έχει την οικονομική βοήθεια παιδιών και νέων με χρόνιες παθήσεις και την οικονομική στήριξή τους στην προσπάθειά τους να προσφέρουν στον εαυτό τους ένα καλύτερο μέλλον καθώς επίσης και άλλες αγαθοεργίες.

Send this to a friend