Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Ινώ και Έλσα Αναστασιάδη: Οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλια του πατέρα τους
Ινώ και Έλσα Αναστασιάδη: Οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλια του πατέρα τους

Ινώ και Έλσα Αναστασιάδη: Οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλια του πατέρα τους

Δείτε πως ευχήθηκαν στον πατέρα τους οι κόρες του Νίκου Αναστασιάδη.

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα Δευτέρα (27/9) ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος κλείνει τα 75 του χρόνια.

Η κόρη του Ινώ Αναστασιάδη-Μισιρλή, θέλησε να του ευχηθεί δημόσια με μία φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στην οποία βλέπουμε την ίδια, την αδερφή της Έλσα Αναστασιάδη-Λούτσιου και τον ΠτΔ.

«Χρόνια πολλά Λατρεία της Ζωής μας! Ο θεός να σου δίνει Υγεία, Δύναμη, Υπομονή! Σε λατρεύω απέραντα και είμαι παντοτινά ευγνώμων που είσαι παπάς μου, για όλα όσα μας έδωσες και δίνεις αλλά πάνω απ´όλα την απέραντη αγάπη, τις αρχές και τις αξίες,να είμαστε σωστοί άνθρωποι και να δίνουμε πάντα αγάπη, να συγχωρούμε όσο στενάχωρο, δύσκολο και αν είναι κάποιες φορές! Είμαι περήφανη και τυχερή που σε έχω στη ζωή μου και που είσαι πάντα δίπλα μου🙏🏻Σε λατρεύω αγαπημένε μου♥️» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

 

Λίγο αργότερα, η Ελσα Αναστασιάδη ευχήθηκε με μια διαφορετική φωτογραφία στον πατέρα της με την εξής λεζάντα: «Χρόνια Πολλά παπά μου.Να μας ζήσεις να σε χαιρόμαστε λεβέντη μου.Πάντα γερός, δυνατός με αντοχές, υπομονή και πίστη. Σε αγαπώ απέραντα».

 

Send this to a friend