Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Τετράμηνα: Ετοιμάζονται για απεργίες οι τελειόφοιτοι
Τετράμηνα: Ετοιμάζονται για απεργίες οι τελειόφοιτοι

Τετράμηνα: Ετοιμάζονται για απεργίες οι τελειόφοιτοι

Στους δρόμους κατεβαίνουν οι μαθητές για τις εξετάσεις τετραμήνων. Καλούν τον Υπουργό Παιδείας να αναστείλει την εφαρμογή τους στη  Γ’ Λυκείου, μόνο για τη φετινή χρονιά, εφόσον τα προηγούμενα χρόνια δεν εφαρμόστηκαν στην ολότητά τους, εξαιτίας της πανδημίας.

Αποφασισμένοι να εισακουστούν, ανακοίνωσαν ότι θα συναντηθούν με τους οργανωμένους καθηγητές και γονείς για να λάβουν αποφάσεις για τις επόμενές τους κινήσεις. Προειδοποίησαν, όμως, ότι, στην περίπτωση που δεν εισακουστεί το αίτημά τους, θα προχωρήσουν σε πιο δυναμικά μέτρα.

Το Υπουργείο «συνεχίζει να πειραματίζεται με το μέλλον μας» γράφουν σε ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι μαθητές, οι οποίοι θεωρούν άδικο το γεγονός οι μαθητές να παρακαθίσουν σε τρεις εξετάσεις κατά τη φετινή χρονιά, που εξακολουθεί να βρίσκεται υπό καθεστώς πανδημίας. «Δύο χρόνια σχεδόν μετά την εμφάνιση του κορωνοϊού και τα προβλήματα που έφερε σε ολόκληρη την κοινωνία και ειδικά στην εκπαίδευση, το Υπουργείο συνεχίζει να πειραματίζεται με το μέλλον μας», αναφέρουν.

Πηγή: Sigmalive

Send this to a friend