Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙΡΟΣ Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία σήμερα-Μικρή άνοδος τη Δευτέρα
Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία σήμερα-Μικρή άνοδος τη Δευτέρα

Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία σήμερα-Μικρή άνοδος τη Δευτέρα

Στους 33 βαθμούς θα ανέλθει σήμερα η θερμοκρασία ενώ τη Δευτέρα η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία, σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν μέχρι το απόγευμα κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 30 στα υπόλοιπα παράλια και στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ την Τρίτη και την Τετάρτη θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο τη Δευτέρα και θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Τρίτη και την Τετάρτη, τα οποία είναι λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές

Send this to a friend