Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Το Public στο Metropolis Mall φέρνει καινοτομίες και μια τεράστια ποικιλία από οικιακές συσκευές
Το Public στο Metropolis Mall φέρνει καινοτομίες και μια τεράστια ποικιλία από οικιακές συσκευές

Το Public στο Metropolis Mall φέρνει καινοτομίες και μια τεράστια ποικιλία από οικιακές συσκευές

Με διευρυμένη ποικιλία προϊόντων που περιλαμβάνει οικιακές συσκευές και καινοτομίες που για πρώτη φορά διατίθενται στην Κύπρο, το νέο κατάστημα Public στο MetropolisMall άνοιξε και προσφέρει την πιο ευχάριστη αγοραστική εμπειρίαστον καταναλωτή.Σε έναν εντυπωσιακό χώρο συνολικού εμβαδού 3000 τ.μ που φιλοξενείδιαδραστικές ζώνες, μικροί και μεγάλοι μπορούν να ανακαλύψουν, να δοκιμάσουν και να προμηθευτούν ό,τι επιθυμούν από τη διευρυμένη γκάμα προϊόντων τεχνολογίας, ψυχαγωγίας αλλά και οικιακών συσκευών.

Οι επισκέπτες του Publicστο MetropolisMall μπορούν για πρώτη φορά να βρουν μια μεγάλη γκάμα από οικιακές μικροσυσκευές και προϊόντα για το σπίτι αλλά και την προσωπική φροντίδα (συσκευές και σκεύη μαγειρικής, συστήματα σιδερώματος, μηχανές καφέ, ηλεκτρικές σκούπες, συσκευές περιποίησης κ.α.). Με στόχο την παροχή μιας ολοκληρωμένης πρότασης στους πελάτες του, τοPublic προσφέρει δυνατότητα επέκτασηςεγγύησης, συμπληρωματική ασφάλεια καθώς και το καλύτερο after sales service.

Αναφερόμενος στο νέο κατάστημα, ο Γενικός Διευθυντής των Public στην Κύπρο, κ. Δημήτρης Φιλόπουλος, δήλωσε: «Με το νέο conceptstore μας στο Metropolis Mall η οικογένεια των Public μεγαλώνει ακόμα περισσότερο. Εμπλουτίζουμε την γκάμα προϊόντων μας με τις οικιακές συσκευές που έρχονται για πρώτη φορά στα Publicγια να παραμείνουμε ο Νο1 retailer ηλεκτρικών συσκευώνσε μέγεθος, προσφέροντας την υψηλότερη ποιότητα και τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών.Ενισχύουμε παράλληλα την ενιαία, πολυκαναλική, αγοραστική εμπειρία που περιλαμβάνει όλο το ταξίδι του καταναλωτή onlineαλλά και στα φυσικά καταστήματα μας για να προσφέρουμε περισσότερες επιλογές».

ΤοPublic του Metropolis Mall που είναι τοέβδομο  και μεγαλύτερο κατάστημα της αλυσίδας ενσωματώνει χωροταξικές και τεχνολογικές καινοτομίεςπου προσφέρουν μια άνετη κι ευχάριστη εμπειρία αγοράς. Μεταξύ άλλων διαθέτειψηφιακές οθόνες και σημάνσεις που ενημερώνουν τους επισκέπτες για τις τιμές και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους αλλά και ειδικά σημείαpickuppoints,όπου οι καταναλωτές μπορούν να παραλάβουν άμεσα τις online παραγγελίες τους.Παράλληλα, υποστηρίζει την υπηρεσία παραλαβής την ίδια μέρα από το κατάστημα και τη δυνατότητα πραγματοποίησης ανέπαφων πληρωμών σε οποιοδήποτε σημείο εντός του καταστήματος.

Το κατάστημα περιλαμβάνει τις πιο εντυπωσιακές διαδραστικές ζώνες σε όλες τις οικιακές συσκευές, χώρους εμπειρίας όπως ζώνες livecooking, συσκευές για έξυπνο σπίτι, ζώνες ήχου και gaming και έναν εντυπωσιακό χώρο βιβλιοθήκης με χιλιάδες τίτλους Ελλήνων και ξένων συγγραφέων. Οι «λευκές» συσκευές συνδυάζονται με την γνωστή ποικιλία Public που περιλαμβάνει tablets, smartphones, την πληρέστερη συλλογή Apple, τηλεοράσεις, actioncameras, βιβλία, παιχνίδια, σχολικά είδη, χαρτικά και γραφική ύλη, ταινίες, μουσική, videogames για όλες τις ηλικίες και άλλα!

Οι καινοτομίες και ενισχυμένη γκάμα προϊόντων που φέρνει το νέο κατάστημα εντάσσονται στην πελατοκεντρική και omnichannel στρατηγική της εταιρείας, η οποία συνδυάζει αρμονικά τα φυσικά καταστήματα με το ecommerce και την τεχνολογία. Το retailexperience περιλαμβάνει όλο το ταξίδι του καταναλωτή από την οθόνη του κινητού ή του tabletστα φυσικά καταστήματα με τις επιλογές να είναι απεριόριστες για όλη την οικογένεια.

Ομιλία Γενικού Διευθυντή των Public στην Κύπρο, Δημήτρη Φιλόπουλου

Αγαπητοί μας φίλες και φίλοι,

Ευχαριστούμε που είστε μαζί μας σήμερα, στον ολοκαίνουργιο μας χώρο, στο νέο conceptstore μας!

Είμαστε χαρούμενοι που σας έχουμε εδώ για να σας παρουσιάσουμε το πιο ωραίο κατάστημα της Κύπρου ίσως και της Ελλάδας. Το ετοιμάσαμε με όρεξη και πολλή δουλειά, βασισμένο σε πρότυπα του εξωτερικού.

Ξέρω ότι πριν από 3 χρόνια στο άνοιγμα του καταστήματος του NicosiaMall σας είπα τα ίδια αλλά κάθε φορά κάνουμε τα καταστήματά μας ακόμα καλύτερα, μεγαλύτερα και τεχνολογικά προηγμένα.

Το νέο Public αποτελεί σημείο αναφοράς για κάθε κατηγορία καταναλωτών και με αυτό φτάνουμε πιο κοντά στην ολοκληρωμένη αγοραστική εμπειρία όπως τη φανταζόμαστε στο όραμα που έχουμε.

Το highlight του καταστήματος εκτός από τις «λευκές» οικιακές συσκευές, είναι οι καινοτομίες που εισάγουμε για πρώτη φορά στην Κύπρο. Ευκολότεροι τρόποι πληρωμής, όπως το mobilepayment, περισσότερες επιλογές άμεσης παράδοσης και  αξιοποίηση σύγχρονης τεχνολογίας είναι μόνο μερικά από τα νέα στοιχεία που φέρνουμε και ξεκινούν από το κατάστημα που θα κάνετε τη βόλτα σας.

Εμπλουτίζουμε την γκάμα των προϊόντων μας προσθέτοντας στα καταστήματά μαςτηντεράστια ποικιλία από επώνυμα brands οικιακών συσκευών όπως μόνο τα Public ξέρουν να προσφέρουν!

Οι «οικιακές» συσκευές διατίθενται με την ποιότητα Public και έρχονται στην Κυπριακή αγορά με πολύ προσεκτική επιλογή tailormadeγια τα δεδομένα του Κυπριακού νοικοκυριου.

Στις συσκευές μας θα βρείτε απίστευτες εφαρμογές του InternetofThings για ένα σπίτι πλήρως συνδεδεμένο για περισσότερη λειτουργικότητα και ασφάλεια. Εδώ ο πελάτης θα μπορεί να δει, να περιεργαστεί, να δοκιμάσει και να επιλέξει από την μεγάλη γκάμα των «λευκών» αλλά και των «μαύρων» συσκευών που διαθέτουμε.

Φίλες και φίλοι,

Ξέρουμε καλά ότι ανυπομονείτε για τις νέες ιδέες, τα νέα προϊόντα, τις νέες μας προσφορές. Εσείς είστε οι κριτές. Εμείς είμαστε αυτοί που τα προσφέρουμε για ναανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας.

Παραμένουμε πιστοί στο τρίπτυχο που μας τοποθέτησε στην κορυφή: ποιότητα, κορυφαία εξυπηρέτηση, προσφορά επιλογών στον καταναλωτή.

Σήμερα ενισχύουμε την ενιαία, πολυκαναλική, αγοραστική εμπειρία που περιλαμβάνει όλο το ταξίδι του καταναλωτή από την οθόνη του tablet ή του κινητού σας μέχρι και τα φυσικά καταστήματα μας.

Με το νέο conceptstore μας στη Λάρνακα το οποίο κόστισε πάνω από €1.5 εκ. ευρώ,  φτάνουμε σχεδόντους 300 εργαζόμενους, στην συντριπτική τους πλειοψηφία από κάθε περιοχή που λειτουργούμε αλλά και εξειδικευμένο προσωπικό από Κύπρο και Ελλάδα.. Αποτελούμε μέλος του Ομίλου Εταιρειών του Πάνου Γερμανού, έναν πολυσχιδή διεθνή όμιλο που εδρεύει στη Λεμεσό, έχοντας παρουσία σε 10 χώρες.

Στα καταστήματά μαςο καθένας μπορεί να βρει όλα τα gadgets που χρειάζεται για το σπίτι του και τον προσωπικό του χρόνο, όπως κινητά, tablets, wearables, ηχοσυστήματα και άλλα «έξυπνα» προϊόντα.Η πληρέστερη γκάμα χαρτικών, τα πιο δημοφιλή επώνυμα παιχνίδια, ένα πλήρες AppleShop, τα κορυφαία accessories, μουσική και ταινίες, όλα όσα χρειαζόμαστε για την εκπαίδευση, την ψυχαγωγία, την εργασία. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τις βιβλιοθήκες μας που αποτελούν reference για τους επισκέπτες των καταστημάτων μας.

Eπιβεβαιώνουμετον πελατοκεντρικό χαρακτήρα της εταιρείας, αλλά και τον χαρακτηρισμό της ως “lovebrand”. Ο στόχος μας είναι να ανανεώνουμε διαρκώς την εμπειρία, με ιδέες και ευκαιρίες που προσφέρουν άνεση στον καταναλωτή.

Όπως γνωρίζετε τα Public είναι ο απόλυτος προορισμός τεχνολογίας, επικοινωνίας και πολιτισμού. Σήμερα κάνουμε ένα ακόμη βήμα προσθέτοντας ένα ολοκληρωμένο homeconcept. Οπότε από εδω και στο εξής …και μοναδικός προορισμός για οικιακές συσκευές κάθε μεγέθους…

Δεν σας λέω άλλα για να μην γίνω κουραστικός. Είναι η ώρα να σας δείξουμε από κοντά το αποτέλεσμα της δουλειάς μας. Ελπίζουμε να σας αρέσει όπως εμάς.

Ευχαριστώ ξανά που δεχθήκατε την πρόσκλησή μας και για την εμπιστοσύνη σαςπου, με την παρουσία σας, ως ΜΜΕ αλλά και ως καταναλωτές είμαστε σίγουροι ότι θα αγκαλιάσετε την προσπάθειά μας.

Send this to a friend