Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Πώς εξαπάτησε η 36χρονη την 73χρονη – Νόμιζε ότι της είχε αφαιρέσει τη μήτρα
Πώς εξαπάτησε η 36χρονη την 73χρονη – Νόμιζε ότι της είχε αφαιρέσει τη μήτρα

Πώς εξαπάτησε η 36χρονη την 73χρονη – Νόμιζε ότι της είχε αφαιρέσει τη μήτρα

Γυναικολόγος είναι η 36χρονη γιατρός που συνελήφθη χθες στη Λεμεσό για εξαπάτηση 73χρονης ασθενούς, η οποία προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία με την οποία ανέφερε ότι της έκανε εγχείρηση ενώ στην πραγματικότητα δεν της έκανε.

Σύμφωνα με τα γεγονότα, η 73χρονη, αφού είχε επισκεφθεί την 36χρονη γυναικολόγο στο ιατρείο όπου διατηρεί στη Λεμεσό, για θέματα υγείας, η τελευταία φαίνεται να έκρινε ότι η ηλικιωμένη έχριζε χειρουργικής επέμβαση για αφαίρεση μήτρας.

Αφού έγινε η υποτιθέμενη χειρουργική επέμβαση σε ιατρικό κέντρο, λίγους μήνες αργότερα, η 73χρονη χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο για ένα άλλο θέμα υγείας. Εκεί σύμφωνα με την καταγγελία, της είχε ανακοινωθεί από γυναικολόγο του νοσοκομείουότι έχριζε της ίδιας ς χειρουργικής επέμβασης όπου έτυχε προηγουμένως από την 36χρονη.

Μετά από εξέταση που έτυχε η 73χρονη από ιδιώτη γιατρό, διαπιστώθηκε ότι δεν είχε τύχει της επέμβασης για αφαίρεση της μήτρας.

Αρνείται η 36χρονη

Σύμφωνα με πληροφορίες η 36χρονη γυναικολόγος αρνείται ανάμιξη στην υπόθεση και δίνει διάφορους ισχυρισμούς οι οποίοι θα διερευνηθούν. Η γιατρός θα βρεθεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Παραλήφθηκε ο ιατρικός φάκελος και τεκμήρια

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, παραλήφθηκε ο ιατρικός της φάκελος όπου φαίνεται ότι η 36χρονη συμπλήρωσε βάση νομοθεσίας εξιτήριο έγγραφο της παραπονούμενης καθώς επίσης και της χειρουργικής επέμβασης της οποίας υποτίθεται έτυχε η 73χρονη.

Από το γραφείο της 36χρονης παραλήφθηκαν τεκμήρια για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις.

Πηγή: Sigmalive

Send this to a friend