Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ «Πάμε για το 5ο Σούπερ Καπ!»
«Πάμε για το 5ο Σούπερ Καπ!»

«Πάμε για το 5ο Σούπερ Καπ!»

Με δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Πετρολίνα ΑΕΚ αναφέρεται στο αυριανό Σούπερ Καπ με τον Κεραυνό.

Αναλυτικά:

Τον πρώτο τίτλο της φετινής σεζόν (2021/22) θα διεκδικήσει η Πετρολίνα ΑΕΚ, καθώς θα αντιμετωπίσει τον Κεραυνό στον αγώνα του Σούπερ Καπ που θα διεξαχθεί στο Κίτιον (Πέμπτη 23/09, 19:00).

H oμάδα μας θα επιδιώξει να κατακτήσει για 5η φορά το τρόπαιο του Σούπερ Καπ, καθώς μετρά έξι παρουσίες, με τέσσερις κατακτήσεις (2013, 2015, 2016, 2017) και δυο συμμετοχές ως φιναλίστ (1994-2019).

Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 5 ευρώ και ο περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων που αναλογούν στους φιλάθλους της ομάδας μας θα πωλούνται στα ταμεία του γηπέδου.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα καταλάβουν την Κεντρική κερκίδα (κερκίδα επισήμων), τηρουμένων των μέτρων αποστασιοποίησης που καθορίζονται στα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Για την είσοδο στο γήπεδο και για άτομα άνω των 15 ετών θα είναι απαραίτητη η προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού covid-19 και νοουμένου ότι έχει παρέλθει διάστημα τριών εβδομάδων από την πρώτη δόση, ή αποδεικτικό στοιχείο αποδέσμευσης εάν νόσησαν τους τελευταίους έξι μήνες.

Άτομα ηλικίας μεταξύ 12-15 ετών μπορούν να εισέλθουν μόνο με αρνητικό τεστ 72 ωρών. Τα παιδιά κάτω των 12 ετών μπορούν να εισέλθουν χωρίς τεστ, συστήνετε όμως έντονα όπως υποβληθούν σε τεστ 72 ώρες πριν τον αγώνα.

Όλοι όσοι επιθυμούν να βρεθούν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, θα πρέπει να έχουν εισιτήριο ή πρόσκληση εισόδου. Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε άτομα οποιασδήποτε ηλικίας, χωρίς την κατοχή εισιτηρίου ή πρόσκλησης.

Send this to a friend