Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Μαθητές πιάστηκαν στα χέρια σε Γυμνάσιο – Τι καταγγέλλουν οι γονείς τους
Μαθητές πιάστηκαν στα χέρια σε Γυμνάσιο – Τι καταγγέλλουν οι γονείς τους

Μαθητές πιάστηκαν στα χέρια σε Γυμνάσιο – Τι καταγγέλλουν οι γονείς τους

Προβλήματα μεταξύ των μαθητών αντιμετωπίζει Γυμνάσιο της επαρχίας Πάφου. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το SigmaLive, μαθητές πιάστηκαν στα χέρια εντός του σχολείου. Σε μια περίπτωση μαθητής της Α’ Γυμνασίου έσπασε το χέρι του.

Συγκεκριμένα σε Γυμνάσιο της επαρχίας Πάφου, τα στοιχεία του οποίου κατέχουμε αλλά δεν δημοσιεύουμε, καταγράφονται προβλήματα μεταξύ Σύρων και Ελληνοκυπρίων μαθητών.

Στο SigmaLive μίλησαν γονείς μαθητών που φοιτούν στο εν λόγω σχολείο. Οι γονείς θέλησαν να παραμείνουν ανώνυμοι.

Αρχικά ο ένας γονέας ανέφερε ότι το παιδί του δέχθηκε επίθεση από Σύρους μαθητές την ώρα του διαλλείματος και πιο συγκεκριμένα εξήγησε ότι εν ώρα διαλείμματος μαθητές τον τράβηξαν, τον έσυραν στο έδαφος και ξεκίνησαν να του κτυπούν.

Ο γονέας ανέφερε το περιστατικό τόσο στην διεύθυνση του σχολείου όσο και στην Αστυνομία, όπως μας καταγγέλλει. Σύμφωνα πάντα με τον γονέα, η Αστυνομία μίλησε με τους γονείς των άλλων παιδιών και υποσχέθηκαν πως το περιστατικό δεν θα επαναληφθεί.

Παράλληλα, ακόμη ένας γονέας που το παιδί του είναι στην πρώτη τάξη του Γυμνασίου, μίλησε στο SigmaLive τονίζοντας ότι και πάλι Σύροι μαθητές του σχολείου έσπρωξαν το παιδί του με αποτέλεσμα να κτυπήσει στον τοίχο και να σπάσει το χέρι του.

Το SigmaLive επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Γονέων του συγκεκριμένου σχολείου ο οποίος ανέφερε ότι δεν έχει ενημερωθεί από την Διεύθυνση του σχολείου για τέτοιου είδους περιστατικά.

Η Αστυνομία δεν έχει ενώπιον της επίσημη καταγγελία για το συγκεκριμένο σχολείο, όμως τόνισε πως το φαινόμενο της παραβατικής συμπεριφορά είναι συχνό στα σχολεία και πως πρέπει να βρεθεί μια λύση.

Πηγή: SigmaLive

Send this to a friend