Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Φως στα αίτια θανάτου του άτυχου Παναγιώτη έριξε η νεκροτομή
Φως στα αίτια θανάτου του άτυχου Παναγιώτη έριξε η νεκροτομή

Φως στα αίτια θανάτου του άτυχου Παναγιώτη έριξε η νεκροτομή

Σε πολυτραυματισμό – ρήξη ζωτικών οργάνων, οφείλεται ο θάνατος του 30χρονου από το Αυγόρου, ο οποίος έχασε χθες τη ζωή του σε τροχαίο θανατηφόρο δυστύχημα στο Φρέναρος.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Ανδρέας Κωνσταντίνου, «σήμερα διενεργήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του Παναγιώτου Ευαγγέλου, 30 ετών, που έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε χθες το πρωί στο δρόμο Φρενάρους -Αυγόρου- στο Φρέναρος».

Πρόσθεσε ότι «τη νεκροτομή διενήργησε ο Ιατροδικαστής Νικόλας  Χαραλάμπους και σύμφωνα με τα ευρήματα ο θάνατος του 30χρονου οφείλεται σε πολυτραυματισμό – ρήξη ζωτικών οργάνων ως είναι κατά τροχαίο ατύχημα».

Σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντίνου «σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, το αυτοκίνητο του 30χρονου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας του, εισήλθε σε περιφραγμένο περιβόλι και ακολούθως προσέκρουσε σε δέντρο όπου και ακινητοποιήθηκε. Ο 30χρονος απεγκλωβίστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ακολούθως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματα του».

Send this to a friend