Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Αμφότερες σε εξαιρετική κατάσταση
Αμφότερες σε εξαιρετική κατάσταση

Αμφότερες σε εξαιρετική κατάσταση

*Στο «ArtemioFranchi» η Φιορεντίνα υποδέχεται την Ίντερ στην 5η στροφή της SerieA Ιταλίας.

1528: ACF Fiorentina – Inter Milano 21:45 («StadioArtemioFranchi»)

Φιορεντίνα: Από την εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Τζένοα προέρχεται η Φιορεντίνα, φτάνοντας έτσι στις τρεις διαδοχικές που την ανέβασαν στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 9 βαθμούς. Χάρη στο γκολ του Σαπονάρα στο 60′, οι «βιόλα» πήραν το προβάδισμα, με τον Μποναβεντούρα στο 89′ να διπλασιάζει τα γκολ τους, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν σε 1-2 στις καθυστερήσεις του αγώνα. Η ήττα της πρεμιέρας από τη Ρόμα λειτούργησε σαν αφύπνηση για τη Φιορεντίνα, η οποία απ’ εκείνη τη στιγμή και έπειτα άρχισε να κερδίζει τις εντυπώσεις και δείχνει πλέον ικανή για το κάτι παραπάνω στη φετινή σεζόν. Πάντως το σερί αυτό κινδυνεύει σήμερα, αφού απέναντι της τίθεται η πρωταθλήτρια Ίντερ, ωστόσο με τη δύναμη της έδρας της η Φιορεντίνα θα προσπαθήσει για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και να δώσει συνέχεια στο σερί που έφτιαξε.

Αγωνιστικά νέα: Εκτός λόγω τραυματισμού οι Βενούτι (μπακ) και Καστροβίλι (χαφ).

Πιθανή ενδεκάδα:Ντραγκόφσκι, Οντριοθόλα, Μιλένκοβιτς, Ιγκόρ, Μπιράγκι, Μποναβεντούρα, Τορέιρα, Ντάνκαν, Καγεχόν, Βλάχοβιτς, Γκονζάλες.

Ίντερ: Μετά την ισοπαλία 2-2 στη Γένοβα με τη Σαμπντόρια αλλά και την εντός έδρας ήττα μεσοβδόμαδα από την Ρεάλ με 1-0 για το ChampionsLeague, η Ίντερ… έβγαλε δόντια και κατασπάραξε με 6-1 τη Μπολόνια εντός το Σάββατο. Αποφασισμένοι από τα πρώτα στάδια του αγώνα οι «νερατζούρι» ευτύχισαν να προηγηθούν με 3-0 στο ημίχρονο, για να φτάσουν στο τέλος της ημέρας σε μια άνετη επικράτηση με 6-1. Έτσι διατηρήθηκαν ψηλά στη βαθμολογία, έχοντας μόλις μία απώλεια (3-1-0) στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Τα πράγματα όμως σήμερα δυσκολεύουν, αφού πάνε στη Φλωρεντία για να αντιμετωπίσουν την ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα Φιορεντίνα. Σε περίπτωση που καταφέρουν και φύγουν απ’ εκεί με ένα ακόμη τρίποντο, τότε θα αποκτήσουν μεγάλη δυναμική, η οποία θα τους εκτοξεύσει για τα καλά.

Αγωνιστικά νέα: Τραυματίας ο Σένσι (χαφ), όπως και οι Βιδάλ (μέσος) και Κορέα (επιθετικός).

Πιθανή ενδεκάδα:Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Ντάμφρις, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου, Ντιμάρκο, Τζέκο, Μαρτίνες.

Προϊστορία: Στις τελευταίες 11 αναμετρήσεις που έγιναν στη Φλωρεντία, η Φιορεντίνα μετράει τέσσερις νίκες, έναντι τριών της Ίντερ, ενώ άλλες τέσσερις φορές οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες.

05.02.21 Serie A Φιορεντίνα Ίντερ 0:2
15.12.19 Serie A Φιορεντίνα Ίντερ 1:1
24.02.19 Serie A Φιορεντίνα Ίντερ 3:3
05.01.18 Serie A Φιορεντίνα Ίντερ 1:1
22.04.17 Serie A Φιορεντίνα Ίντερ 5:4
14.02.16 Serie A Φιορεντίνα Ίντερ 2:1
05.10.14 Serie A Φιορεντίνα Ίντερ 3:0
15.02.14 Serie A Φιορεντίνα Ίντερ 1:2
17.02.13 Serie A Φιορεντίνα Ίντερ 4:1
22.04.12 Serie A Φιορεντίνα Ίντερ 0:0
16.02.11 Serie A Φιορεντίνα Ίντερ 1:2

**Εξαιρετική η παρουσία και των δύο τη δεδομένη χρονική στιγμή. Η Φιορεντίνα κυρίως με τη κλάση του Βλάχοβιτς χρειάζεται μονάχα μισή ευκαιρία για να τη μετατρέψει σε γκολ, ενώ η Ίντερ προφανώς και είναι πολυβόλο. (Γκολ/Γκολ στο 1,96, η ψηλότερη απόδοση της αγοράς, Meridianbet)

 

ESPORTSMONEYBACKBONUS: Νέα διάσταση στο χώρο του Στοιχήματος!

Send this to a friend